no tak keď to mám brať vážne tak by mala mať tak 18-20, keďže ja mám za chvíľu 21...ale tie tri roky to je tiež už extrém pre mňa viac menej...a staršiu nikdy no fuj...ja som sa už poučil že s mladšími o 4-5 rokov sa nedá skoro nič robiť okrem pár vecí...
myslim ze to je v podstate jedno...ked raz k niekomu nieco citim tak si nevyberam vek...napriklad aj teraz som zalubena do chalana co je o rok mladsi jak ja a je mi to dost jedno
mám už docela dosť dlho priateľa staršieho odo mňa o 10rokov a vek NIKDY nebol problém.
A ešte mi ako tí, čo ste označili nejaké číslo, chcete povedať že by ste stretli lásku svojho života a povedali by ste jej zbohom len preto, lebo "UPS, ty si o jeden rok starší ako by si mal byť a to už nezvládnem!"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A ešte mi ako tí, čo ste označili nejaké číslo, chcete povedať že by ste stretli lásku svojho života a povedali by ste jej zbohom len preto, lebo "UPS, ty si o jeden rok starší ako by si mal byť a to už nezvládnem!"
Dobrá kravina.