Ahojte, chcel by som nastavit zalozky v safari tak, aby som v liste so zalozkami nemal cele nazvy stranok, ale ich ikony (setrenie miesta). Je to mozne?
@trdelniiq - v akom stlpceku? chcem aby sa mi v liste so zalozkami (co je riadok) zmestilo viac stranok a mne stale pri vymazani nazvu doplni zas, takze mi ukazuje nazvy stranok...
@trdelniiiq - a ta lista, kde mas nazvy Apple, Yahoo!, Google Maps, Youtube je lista na zalozky. A nechcem aby tam boli vypisane nazvy stranok ako mas ty, ale aby tam boli ikony ako na tomto obrazku - » twitter.com/monicqa/status/...
@faino tak take nieco safari defaultne nema.. mozno je na to extension.. neviem, doteraz som nic take nepotreboval.. ale ved preco si nespravis podobne zlozky ako mam ja a tam si nenahadzes vsetko co potrebujes? alebo ked ti to tak chyba, stiahni si chrome a pouzivaj to
@trdelniiiq - v chrome pohoda, odtial som importoval do safari. po kupeni ML a rychlosti Safari necham Chrome len na win idem teda extension prehladat, ci sa nieco najde.
@faino jedine ked na to najdes nejaku extension alebo si upravis nazov napriklad len na zaciatocne pismeno zatial som ale nevidel nikoho s niecim takym..to by podla mna uz znicilo tu elegantnost a jednoduchost dizajnu
@faino to na co si dal link je na 99 percent firefox so Safari motivom...prednedavnom mi ten motiv preletel ocami a zalozky mam v mozille rovnako ako je to tam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Safari som v živote nepoužívala ale keď to ide na chrome a FF, prečo nie aj tam?