mna učil na hotelke nemčinu profesor už v zrelych rokoch a bol na chlapcov, všetci sme o tom vedeli. Jeden krat ma zastavil na chodbe, pozrel sa mi do očí a povedal mi citujem " Si pekný chalan, nie si nesťastný z toho, že si teplý???"
skoro som sa prepadol od hamby, na nič som sa nezmohol len sa ho spýtať odkial to viete....pritom v triede to vedel iba jeden spolužiak a ten mu to nemohol povedať. A vie te čo mi odpovedal?? " Ked budeš mať moje roky, tiež na to lahko prídeš." Ničim som nejak extra nevinikal, bol som velke bitkarisko a baby ma zbožňovali... filip
co to sa vravelo o jednej telocvikarke na zakladnej ale nebolo to verejne ani iste.. a co ja viem nejako mi to nevadilo.... ved v skoel nejde vobec o to s kym kde alebo ako ucitel spava ale aku ma povahu
my máme "takého" jedného učiteľa, aj keď nie je to 100% len sa to nejak rozšírilo po škole, no aj tak.. moc to neriešim je to jeho vec a okrem toho je to skvelý učiteľ, s ktorým sa dá cez hodinu aj mimo nej porozprávať o všetkom. takých dobrých je už len málo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
skoro som sa prepadol od hamby, na nič som sa nezmohol len sa ho spýtať odkial to viete....pritom v triede to vedel iba jeden spolužiak a ten mu to nemohol povedať. A vie te čo mi odpovedal?? " Ked budeš mať moje roky, tiež na to lahko prídeš." Ničim som nejak extra nevinikal, bol som velke bitkarisko a baby ma zbožňovali... filip
ako niekto pisal.. who cares co kto robi pred dverami skoly..
btw: ten chlapik ma i reg partnera takze velmi tajne to nie je
a este ak mozem doplnit vsetci bufetari u nas na skole su tiez buzny....