Valentín.. je len obyčajná americký sviatok, ktorý sa mi zhnusuje ešte viac tým, že ho každý prežíva. Bolo by pokrytectvo aby si ľudia, ktorí sa ľúbia, dávali darčeky len na Valentína.
Valentín je deň ako každý iný, len ľuďom viac **** . Nemám slušnejší výraz, lebo mi to tu už všetko lezie na nervy
Ja sa musim hanbiť - lebo nikdy som nebral kalendar do ruky, a tak vsetky srandy co su v nom zaznacene tj. - narodky, meniny, vanoce, velka noc, valentin a dalsie.
Nejak mi ten zlozvyk ostal
Treba sa ho zbavit
aaaaaaah, zozieram sa od polnoci do polnoci, cely den som v slzach, vecer to uz nevydrzim a idem na diskoteku a snazim sa zbalit nejaku pipku ale zial, take uslzeneho a usopleneho ma ziadna nechce a potom pred polnocou som uz na pokraji samovrazdy, nastastie ako odbije polnoc a valentin je za nami som opat stastny a spokojny.
eh.. robite je s I ... ~_+ ...
a co robim? hm padol na sobotu, cize to cokazdu sobotu
sa neposerem z toho ze je dajaky komercny presladeny americky ,,sviatok"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Valentín.. je len obyčajná americký sviatok, ktorý sa mi zhnusuje ešte viac tým, že ho každý prežíva. Bolo by pokrytectvo aby si ľudia, ktorí sa ľúbia, dávali darčeky len na Valentína.
Valentín je deň ako každý iný, len ľuďom viac **** . Nemám slušnejší výraz, lebo mi to tu už všetko lezie na nervy
Nejak mi ten zlozvyk ostal
Treba sa ho zbavit
a co robim? hm padol na sobotu, cize to cokazdu sobotu
sa neposerem z toho ze je dajaky komercny presladeny americky ,,sviatok"
valentin jednoducho nemam rada. vobec to nesuvisi s tym, ze som bez frajera. cely tento sviatok mi pripada umely...
(boze, uz druhykrat som nieco napisala do valentinskej ankety... vazne mi leze chripka na mozog
a keďže je u nás strýko so ženou s USA tak beháme po návštevách, nič výnimočné...
@rybabla som ti vravel, ze dakam skocme
@25 oooch ja mam u teba sancu aj chora??