Je divné ísť do kina bez partnera? Totižto, dnes plánujem ísť po prvýkrát do kina sám a, no neviem... Aký máte na to názor vy? Máte radšej chodiť do kina s niekým, alebo sami?
ja som bol nejake tri tyzdne dozadu sam. a bolo super. vyzeralo to tak ze som uplne sam v kine ale po 10 minutach prisli este traja ludia tak skoda no. ale ajtak som si to uzil
Neviem mne osobne by mi prišlo divne ísť sám do kina. Preto vždy radšej niekoho zoženiem ideálne nežnejšieho pohlavia
A najbližšie chcem ísť na Suicide squad a skúsim aj Hardcore Henry.
Wtf? Samozrejme že nie Nikoho nezaujíma prečo si v kine ani s kým tam si.
Už som bol sám aj na diskotékach a na koncerte. Niekedy sám idem na pivo alebo štamprdlík vodky. Nikoho nezaujímajú tvoje motívy a prečo tam si
Keby sa náhodou niekto pýtal prečo si sám, povedz že "chcel som ísť s kamarátom ale nedohodli sme sa, tak som sa na to vysral a šiel sám"
@jgs Nie je to divné. Naviac je to ohľaduplné voči ostatným (ako ja milujem skupinky sprostých teenagerov, keď si sadnú dva rady odomňa a celý film len nahlas kecajú, a keď vidia náhodou nejakú humornejšiu scénu tak sa rehocú na celú sálu ako teľatá). Nie vážne- ak si chceš film naozaj vychutnať, choď sám. Keď pôjdeš s partiou, viac budete komentovať a polovica vám ujde.
ist sam do kina mi pride normalne, divne a nechutne mi pride len žrať v tom kine ako piše @1 , inak nevidim problem
pred par rokmi bolo kino aspon s časti kulturna udalost, podobne ako divadlo, aspon ze divadlo si stale udrzalo svoju kultúru.
my sme minule boli v kine a kusok od nas sedelo dievca co bolo same a dost popici si to uzivala asi, lebo mala vsetky mozne nachos popcorny colu atd a vyzerala ze jej to neva ze je sama
Vyskúšaj to, uži si to na
labužnícke maximum a potom nám
sem hoď post, aké to bolo.
Ale na vžitie sa do deja, pokiaľ to je niečo
kvalitné, je to oveľa lepšie, ako keby si tam
bol s frajerkou/frajerom/priateľmi.
@scimitar101 popravde, mne ist samej na pizzu nerobi problem, napriklad cez obednajsiu si vyjst do dajakeho najblizsieho centra, si proste objednam, tukam medzitym do tabletu a citam si daco, alebo triedim maily, whatever
skor to kino mi pride ze "socializujem sa"
divne by som sa asi pozerala na cloveka co ide sam na pivo, to uz nie
ja som bol na nové hviezdne vojny sám a práveže som si to tak viac aj užil ...uplne v poriadku to bolo ... len prekonať ten prvý divný pocit je ťažšie ale potom to už pôjde
Ja som bol aj na festivale 4-dňovom úplne sám... v kine dokonca už aj tak, že som bol úplne jediný v celej kinosále. A nikdy som ani nepomyslel, že je to nejak divné alebo čo.
Radšej vezmem hocikoho ako sám ... ja neviem, nerád chodím sám do kina, divadla a tak, ale bohužiaľ to ma v živote čaká, takže začínam meniť životnú filozofiu
bola som sama viackrat a vobec mi to nepripada cudne, bola som sa sama aj najest v restike, aj na roznych akciach typu prednaska, workshop a absolutne mi to nepripada cudne. ja si to niekedy takto aj lepsie uzijem. konkretne v kine som mala viackrat neprijemnu skusenost ze moja spolocnost sa chcela bavit a rozpravat pocas filmu atd...
bola som len vramci filmoveho festivalu
normalne v kine som este sama nebola, ale planujem ist
bude to prvotne pre mna asi zvlastny pocit ale hned ma prejde a ako sa poznam si to viac uzijem sama ako keby mi mal niekto stale nieco rozpravat alebo ma prosit o to nech s nim idem na WC do kaviarni sama chodim hocikedy, to je normalna vec
a na diskoteku ani koncert som este sama neisla a snad ani nepojdem
Divné mi príde že niekoho napadne že je divne ísť sám. Bol som x krát sám aj s rodinou,kamošmi atď a vždy som si film užil ak bol dobrý,nemá vplyv nato fakt s kým tam som
Poznám dosť ľudí čo chodievajú takto a dokonca radšej ako s niekým, lebo si chcú užiť film a nie aby ich tam niekto otravoval Ja osobne by som nešla sama, teda ešte som ani nemala možnosť nad tým moc rozmýšľať, vždy sa našiel niekto, kto veľmi rád išiel
Bol som a v pohode. Viac som sa vžil do deja a nebol žiadny problém, užil som si to aj tak . Vyskúšal som a už mi to nebude nič robiť. Len ten prvotný pocit predtým, keď sa v našom meste na každého a na všetko pozerajú niektorí ľudia z trochu divného pohľadu.
nikoho nezaujimas. Tie pohlady si si vsugeroval. Iste, ze su riesitelia, ale inak ti.moze byt ukradnute co si o tebe mysli ujcek s kyorym si sa nikdy nerozpraval @jgs
Ked s niekym idem na pivo, kavu, film, najest sa, robim to hlavne preto, ze chcem s niekym stravit svoj cas a nie primarne kvoli tym veciam. Ked neni s kym, radsej si navarim, dam kafe doma, pozriem film z netu, inac stale idem s niekym. Ale az na pivo/vodku osamote na tom nevidim nic zle lebo to mi uz pride dost divne xD
@savvym nehovorím, že sa na mňa pozerali, ale, že v meste je veľa ľudí ktorí sú "divnejší" a viem, že vo väčších mestách by sa tu nestalo. Viď. ohováranie keď sa niekto inak oblečie, gays a tak... Možno sa mýlim.
Ja si vždy nájdem jednu osobu s ktoru ísť...ale v podstate počas filmu tak max na seba občas pozrieme, takže je to vlastne ako keby sme šli každý sám...ale potom ideme na vínko!
apropo keby niekto v BA chcel do kina, tak mne sa vždy zíde parťáčka/parťák
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
A najbližšie chcem ísť na Suicide squad a skúsim aj Hardcore Henry.
Už som bol sám aj na diskotékach a na koncerte. Niekedy sám idem na pivo alebo štamprdlík vodky. Nikoho nezaujímajú tvoje motívy a prečo tam si
Keby sa náhodou niekto pýtal prečo si sám, povedz že "chcel som ísť s kamarátom ale nedohodli sme sa, tak som sa na to vysral a šiel sám"
pohoda
pred par rokmi bolo kino aspon s časti kulturna udalost, podobne ako divadlo, aspon ze divadlo si stale udrzalo svoju kultúru.
labužnícke maximum a potom nám
sem hoď post, aké to bolo.
Ale na vžitie sa do deja, pokiaľ to je niečo
kvalitné, je to oveľa lepšie, ako keby si tam
bol s frajerkou/frajerom/priateľmi.
skor to kino mi pride ze "socializujem sa"
divne by som sa asi pozerala na cloveka co ide sam na pivo, to uz nie
jedine kam by som sama fakt nesla je diskoteka
normalne v kine som este sama nebola, ale planujem ist
bude to prvotne pre mna asi zvlastny pocit ale hned ma prejde a ako sa poznam si to viac uzijem sama ako keby mi mal niekto stale nieco rozpravat alebo ma prosit o to nech s nim idem na WC do kaviarni sama chodim hocikedy, to je normalna vec
a na diskoteku ani koncert som este sama neisla a snad ani nepojdem
Kino je pre mňa pre samu drahe - proste radšej niečo robím,iné a ak som v BB tak väčšinou sama.
Divne to bolo zo začiatku, teraz už nie
Jedine sportovat mi nevadi samemu : - )
apropo keby niekto v BA chcel do kina, tak mne sa vždy zíde parťáčka/parťák