Žijem iba s mamou, ktorá to ale začala preháňať s pitím a celkovo životným štýlom. Domov chodí raz za mesiac, inak je stále u priateľa v dedine mimo nášho mesta. Pár Vianoc som travila práve v tej dedine a s nimi, ale musim povedať, že to bolo týranie...d
alebo nejaký dobrý kamarát/kamarátka... ja viem, že je to trochu neštandardné, byť u kamaráta na vianoce, ale mne napríklad by nevadilo, keby bol/a o mňa kamarát/ka, ktorý/á by bola v takej situácii, ako ty.
ja som an vianoce ušiel do rodinného stolu, do mesta... s kamošmi proste preč, pretože presns ako píšeš, pretvárka, máš to ťažké n tvojo mieste s nimi netrávim vianoce, s nikým z vyššie spomínaných...
co by som spravila ja? neviem, nikdy som nebola v takej situacii a dufam ze ani nebudem, je mi ta luto a ked si pomyslim kolko ludi to ma tak ako ty, som nesmierne vdacna za moju dobru rodinku..
nemas niekoho blizkeho, ci uz z rodiny alebo z kamaratov, s ktorymi by si chcela stravit vianoce? zda sa ze tento rok u nas bude sestrin kamarat (vobec ho nepoznam), ktory nema rodinu.. skus sa popytat ludi okolo seba, ze ci by si to vedeli predstavit..a urcite sa nedaj nanutit do vianoc na dedine ani s mamou, ked na teba takto kasle a je doma raz za mesiac..
asi by si s nou mala ostat doma , povedat jej ze ju mas rada a porozpravat sa s nou o tom .. , do buducna by som sa skusil poradit s nejakymi psychologmi apod. ohladom pitia ..su to lekari ako ini.. ani neviem ci treba k nim listok od praktickej alebo nic..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
nemas niekoho blizkeho, ci uz z rodiny alebo z kamaratov, s ktorymi by si chcela stravit vianoce? zda sa ze tento rok u nas bude sestrin kamarat (vobec ho nepoznam), ktory nema rodinu.. skus sa popytat ludi okolo seba, ze ci by si to vedeli predstavit..a urcite sa nedaj nanutit do vianoc na dedine ani s mamou, ked na teba takto kasle a je doma raz za mesiac..
drzim palce