chcem sa spytat na system ako to funguje? viem ze su samoladiace gitary, na akom principe funguju? mam akustickuj gitaru a mam obcas problem s ladenim da sa na nu dokupit samoladicka? ak vobec nieco take existuje? pls nerobte si sradnu a vazne poradit k
ja som hral na samoladiacej gibson LP, funguje to tak, ze to musis aktivovat vytiahnutim jedneho potaku, vyberes si sposob ladenia (asi 6 presetov to ma) a zahras na vsetky struny naraz a behom sekundy sa to naladi s presnostou 1 centu. oktavy sa s tym daju tiez doladit a aj ti ukaze ktorym smerom doladovat bridge. super vec, ale pride mi zbytocna. existuju systemy, ale na akustiku asi nie a su len na lepsie/drahsie gitary
ako ja chapem ja sice ladim podla klavira a nie podla ladicky ale da sa lenze ked s giatarou niekam idem a tak ju treba ladit a vtedy ladim podla sluchu tak mi to trva trochu dlhsie a som rozmyslala ze kupim ladicku a kamaratka nieco splietala o samoladiacich gitarach preto som sa pytala
ja mam klasick elektricku ladicku a je to v poho, je mala a gitarku si podla nej naladim skoro okamzite....teda vecinou naladim podla sluchu a ladickou to uz len dotiahnem do dokonalosti
Samoladicka sa sama asi dokupit neda. nwm. ale pocul som, ze sa vyrabaju gitary, ktore sa ladia tak, ze len brnknes po strune a ona sa sama naladi na svoj zvuk... nwm ci to ma dajaky motockek a baterky, ale vraj to existuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A ja som chcel samoladiacu basu, ale som ju este nevidel.