V poslednej dobe sa začal môj PC nejak stavať na zadné, takže symptómy: xy minút/sekúnd po zapnutí zamrzne, nereaguje vtedy klávesnica, myš proste nič, neskôr sa sám od seba reštartuje.
Mohla to spustiť inštalácia predpotopného softwaru alebo viac g
@pawliee možno ti odišla ramka mne to vtedy robilo niečo podobné ... ak máš viacej modulov tak skús testovať každý zvlášť memtestom a uvidíš či je tam chyba
mne sa tiež toto pred časom stávalo, najprv som vyskúšal všetko možné softvérové od odinštalovania zbytočných programov až po reinštaláciu celého systému... a nakoniec som sa príšerne nudil, tak som ho fyzicky otvoril, povysával ho a teraz ide ako nový ventilátor bol taký zanesený prachom a pavučinami (ako sa tam dostali?), že sa takmer ani nemohol točiť a preto sa PC prehrieval..
hojooj moja stara masina to robila bezne pri vacsine hier v lepsom pripade sa restartovala a sla dobre potom, v horsom blue screen a po restarte slimacie tempo. to boli casy... robila mi to najcastejsie pri hrani WoW
odporucam skontrolovat chladenie grafiky.. moze to byt pricina grafickej karty, ako vyssie spominany zdroj, alebo aj ramky..... keby ze ti to vyhodilo BSOD
blue screen of dead by to dostvelmi pomohlo
spusti pc mackaj F8 daj zakazat automaticke restartovanie pri zlyhani
alebo nieco take tam je aa potom si odpis kod chyby a zavses to tu urcite sa s tym pohneme dalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a hento by som skôr videl na HW. skús si nainštalovať nejaký OS na druhý disk a že či to bude aj s tým robiť....
blue screen of dead by to dostvelmi pomohlo
spusti pc mackaj F8 daj zakazat automaticke restartovanie pri zlyhani
alebo nieco take tam je aa potom si odpis kod chyby a zavses to tu urcite sa s tym pohneme dalej