Toto je jeden z mojich nie ceskych, ale celkovo najoblubenejsich filmov milujem ho...proste vsetko ten pribeh, scenky, hlasky, hudba... A najlepsie bolo ako ten jeden prisiel k tomu druhemu domov a s blazenym usmevom vravi ze jaka skvela muzika a on sa na neho pozrie totalne nechapavym pohladom a povie, dyt to je ceska hymna ty vole... Alebo tak nejako to bolo, presne si nepamatam
6. no ved hej, vravim ze si uz nepamatam, takze to treba brat s rezervou proste to naozaj treba vidiet Alebo ako mu vravela ta kocka ze ludia su zly a on ze to tim, ze lidi malo houlej...a ona sa zamyslela... Myslis? Ze je to tim?...
a hej, ta Praha ja nemozeeem, ty to vies tak dobre opisat
Ale keď si to človek pozrie druhý krát už to nieje ono a všimne si všetky tie chyby čo to má...a nakoniec príde na to že väčšina týchto filmov je o tom napchať tam čo najviac zapamätateľných "hlášok"
Z týchto new českých filmov sa mi páčila najviac asi Cesta z mesta...a Z mesta cesta a Smradi sú super...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
pozries si ho 1.x s tym, ze waaaw
2.x si vsimas uz aj detaily..
3.x si do nho totalne zmagoreny a vies o com tocia
a potom ho pozeras stale ked nevies co pozerat (aspon ja) a stale v nom najdes nieco nove a pravdive..
proste podla mna su ceske filmy brutal huste.. a hlboke.. a .. no super
-to je statni hymna ty vole !
-vdit ja vim.. jen to uz davno nehrali takhle instrumentalne, tak sem zapomnel..
take daco zhruba
alebo: -co je tohle za mesto? Dubrovnik?
-to je Praha ty vole !
-jasne.. Praha.. ja sem se tady narodil, bydlim tady..
nie je to asi presne.. ale kto to videl, tak vie o com tocim
a hej, ta Praha ja nemozeeem, ty to vies tak dobre opisat
Ale to bude tym ze si to teraz videla!
a navyse brasko s kamosom tie hlasky pouzivaju VZDY a VSADE.. a ti ludia, ktori tento film nevideli, tak su potom z toho trochu mimo
ceske filmy nemaju chybu
Ale keď si to človek pozrie druhý krát už to nieje ono a všimne si všetky tie chyby čo to má...a nakoniec príde na to že väčšina týchto filmov je o tom napchať tam čo najviac zapamätateľných "hlášok"
Z týchto new českých filmov sa mi páčila najviac asi Cesta z mesta...a Z mesta cesta a Smradi sú super...
a tie hlášky
mne v pamati dost utkvela Pernikova vez.. ale to je akoze dooost pesimisticky a smutny film