Ahojte,za koľko ste sa naučili písať správne a plynulo desiatimi prstami?Stiahla som si na to program,ale brat o mesiac odchádza do zahraničia a bere so sebou notebook...a svoj vlastný budem mať v júni....takže:keby som intenzívne pracovala tento mesiac a
určite sa to naučíš dovtedy ale ten program je kravina podla mňa...nás to učili v škole keďže chodím na OA a je to ovela lahšie než sa zdá, takže myslím, že ti to pojde
ideš na takú školu kde sa to učí a bojíš sa, že to nebudeš stíhať?
neboj nič, oni vedia ako to naučiť,, postupne to pôjde .. my sme si na začiatku prváku všetci mysleli, že sa to len tak ľahko nenaučíme,, a ako spomína @1 .. je to ľahšie ako sa zdá a na konci roka to šlo väčšine v pohode..
a podľa mňa by si sa to nemala sama učiť, ak nevieš tú "techniku".. pre ktoré písmeno je ktorý prst.. lebo potom sa to budeš ťažšie odnaúčať alebo čo..
predstav si ze tvoje prsty su clenom posadky, a zadel kazdemu nejaku robotu je jedno ci jeden zvladne tu robotu lepsie ako druhy, nech sa vystriedaju Zanedlho si na to zvyknu
sama sa to neuc ? vy ste snad z prdele padly ... pouzivam na pisanie cca 4 v niesktorych pripadoch 5 prstov a stiham i stymi blaznami co pisu s 10 .... pouzi vlastny styl a bude to lachke , nenechaj sa obmedzovat nakou knihou . A ak si chce dakto domna pichnut zato ze nepouzivam čťšľť a take , som na fore nepisem dopis prezidentovi , takze sa netreba snazit
@virtualgirl písala som s pozeraním na klávesnicu jak každý iný človek a netrénovala som lebo som na to nemala nervy keďže som mala notebook a na ňom sa mi horšie písalo než na kompe ale potom už pohoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
neboj nič, oni vedia ako to naučiť,, postupne to pôjde .. my sme si na začiatku prváku všetci mysleli, že sa to len tak ľahko nenaučíme,, a ako spomína @1 .. je to ľahšie ako sa zdá a na konci roka to šlo väčšine v pohode..
a súhlasím so @sasi2680
sama sa to neuč, alebo si zožen knihu kde máš presne zadefinoané kam ktorý prst ide