AKO KED JE TO SEM TAM TAK JE TO V POHODE ALE MNE SA TO STAVA UZ DOST CASTO V SKOLE DOMA VONKU PRAVE TERAZ ASI MI PRASKLA CIEVKA V NOSE LEBO KRV MI Z NOSA PRIAM STRIEKALA V COM MOZE BYT PROBLEM MA ESTE NIETKO TIETO ZENSKE PROBLEMY
parkrat som to videl na vlastne oci :..napr. na Numerike...vraví...povedzte ze som musel ist na WC...tak sme povedali ze sme mu puštili jednu do nosa...ze krvaca ....a @charonsro uz som ta dlho nevidel krvacat...som uz myslel ze si v tom...ale chvala satanovi ze uz ti to nemeska
ale chod radsej k lekarke..a skus to povedat aj s tými ženskými problemami..ked aj nezisti pricinu, tak ti taku vrazi, že pricina krvacania už bude jasna
Ja som to mala tiež asi tak rok dozadu hlavne v zime...a obvodna mi na to nič nedala... Tak som si v lekárni vypýtala niečo na posilnenie ciev a dostala som takú mastičku, fakt si nepamätám ako sa volala niečo na S a fakt mi to pomohl
@charonsro - nepovedal by som že injekcie - ono ti umŕtvia nos tak že ti do nosa napchajú také dlhé ihly napustené nejakou kyselinou a potom keď máš už nos umŕtvený tak ti tam strčia zasa takú hrubšiu ihlu na konci ktorej je vata napustená kyselinou a tou ti začne rozleptávať nos. Následne ti vopchá do nosa kilo vaty a tú tam budeš musieť mať ešte deň a budeš musieť dýchať ústami
@charonsro - tak aspoň si kúp tampóny do nosa - volá sa to GELASPON strip - nosím to pri sebe keby niečo ale našťastie to leptanie účinne pomohlo takže tampóny už nepotrebujem - ale je to dobrý vynález
haha aj ja mam dobru krv mnam inac toto sa stava aj mne ze my tecie krv z nosa sem tam ale uz si to nevsimam no ma to jeden hacik vzdy mam vsetko zadrbane
Chod na nosno, usno krcne a daju ta na RTG jak mna, daju ti nejake podrbane lieky jak mne a za rok ti to bude robit znova jak mne takze jedine co ti ostava jak mne, je nosit dost kapesnikov so sebou
nechcem,ved som dala smajlik proste ja si len na tieto casy pamatam zo skolky,ako vedla v postielke mal chlapec celu bielu perinku zrazu cervenu...som myslela ze to len malym detom toto sa stava...
s krvou v nose je kamarát môj otec a mám taký pocit, že aj ja som túto lásku zdedila po ňom
on krváca permanentne- aspoň raz do 2 týždňov- a najlepšie je, keď ideme autom, jemu sa to pustí, tak si za jazdy celý krvavý pchá do nosa vreckovky, urobí z toho také "štuple" a potom sa po nás ostatní šoféri začudovane pozerajú
ja som svojho času krvácala (z nosa) raz do týždňa, síce nie v takej miere ako rodič, ale vedelo to kvalitne vytočiť, hlavne keď som bola v škole teraz mám od cca októbra pokoj, dúfam, že som svoj podiel krvi venovanej krvácaniu z nosa nadobro vyplytvala
Viem o čom je reč, stáva sa mi to pravidelne už 10 rokov ani krčný lekár nepomohol no skús...môže to mať viac dôvodov no asi máš slabé cievky alebo niečo s krvou...choď k lekárke nech ťa pošle na krvné testy a testy na zrážanlivosť a buď ti to poleptá alebo potom už len injekcia...nič strašné
Noo... že vraj to môže byť aj nedostatkom bielkovín toto... to ja môjmu ocovi sa púšťa krv z nosa sama každý deň... a niekedy aj viackrát do dňa... x( a on vôbec neje bielkoviny... možno by to pomohlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ale chod radsej k lekarke..a skus to povedat aj s tými ženskými problemami..ked aj nezisti pricinu, tak ti taku vrazi, že pricina krvacania už bude jasna
alebo to fakt môže byt tými vitaminami....
Inak, kamoš to mával, hovorili sme tomu "overflow". Ale bol s tým u doktora a nič mu nezistili.
A potom jednoho dňa proste odpadol a zomrel...
Robím si srandu
on krváca permanentne- aspoň raz do 2 týždňov- a najlepšie je, keď ideme autom, jemu sa to pustí, tak si za jazdy celý krvavý pchá do nosa vreckovky, urobí z toho také "štuple" a potom sa po nás ostatní šoféri začudovane pozerajú
ja som svojho času krvácala (z nosa) raz do týždňa, síce nie v takej miere ako rodič, ale vedelo to kvalitne vytočiť, hlavne keď som bola v škole teraz mám od cca októbra pokoj, dúfam, že som svoj podiel krvi venovanej krvácaniu z nosa nadobro vyplytvala