Viete mi poradiť nejaké recepty na rýchlu prípravu jedál so šampiňonami (/hubami/hríbmi ale hlavne so šam.) - niečo čo by som mohla na intráku - na jednoplatničke ukuchtiť
Ak by si mala k dispozícii rúru tak by som poradila zapečené šampiňóny so šunkou a syrom ale kedže máš len platničku tak si ich môžeš jedine osmažiť s cibulkou alebo zamiešať do praženice. Prípadne si spraviť polievku.
Alebo ti možno nejaký vegán poradí ako to jesť v surovom stave.
šampiňóny s cestovinami a syrovou omáčkou, š. s kuskusom, hríbové rizoto, polievka, hociaká zeleninová zmes z panvice, kde môžeš pridať aj š.... hocičo sa z nich dá pripraviť aj za 15 minút aj v intrákových podmienkach
pokrájaš, opražíš na masle príp aj s cesnakom, pridáš nejaké konzervové hrášky/fazule/mrkvy/kukurice/brokolice/hocičo, predvarené sójové kocky, trochu vody, korenia - napr. karí, zmiešaš s ryžou a máš, alebo pridáš kyslú smotanu, tavený syr a máš omáčku k cestovinám... miliónpaťsto kombinácií sa z toho dá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Alebo ti možno nejaký vegán poradí ako to jesť v surovom stave.