Čaute chcela by som si kúpiť telefón, konkrétne samsung galaxy s5, alebo Apple iphone 5 neviem akí si mám kúpiť
Prosím, mohli by ste mi do komentov napísať nejaké podrobnosti ps. Nič od Apple som ešte nemala
kto má rád androidy tak ťa bude resviedčať o samsungu, kto lúbi jablká tak ťa bude presviedčať o ajfon. ja by som brala ajfon. androidov mám plné zuby!! radšej používam telefon bez os, ak hlupakoviny androidy :
Ja mam iPhone5s, uz by som určite neprešla zas na android ked nejaky chytím uz na nom pomaly ani neviem narábať a hlavne rýchlosť je rozdiel .. Aký je Samsung galaxy s5 fakt netuším takze o tom co je lepsie ta presviedčať nebudem
Áno, stačí mi kvalitný foťák, telefonovanie, A nejaké Appky to je asi všetko .
Teraz mam samsung galaxy s5, ale ten musím vrátiť mám inému priateľovi po rozchode preto rozmýšľam či si kúpim s5 , ale iphone..keďže samsung je dosť veľký, že sa mi do vrecka nezmestí ..A má aj kvalitnejší fotak
ja by som brala samsung android mi viac vyhovuje ale to je už na tebe ako ti je lepšie fungovať ale ani apple nie je zlá značka keď máš na to peniaze tak to je asi základ
kup si iphone ... dôvod je že nie si náročná na mobil (používanie, náročnosť, prisposobenie, atď atď ) ako vidím v komentoch vyššie ... a navyše iphone ti pôjde rýchlo a foťák má solídny ... tebe sedí podla mňa skor iphone ako s5
ja mam uz treti samsung za sebou a musim povedat ze nesutocne sekaju, avsak podla mna maju prehladny system, dobry fotoaparat a android je tiez fajn.
Nemozem si pomoct ale mam pocit ze pri iphone platis len za znacku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Teraz mam samsung galaxy s5, ale ten musím vrátiť mám inému priateľovi po rozchode preto rozmýšľam či si kúpim s5 , ale iphone..keďže samsung je dosť veľký, že sa mi do vrecka nezmestí ..A má aj kvalitnejší fotak
keď chytíš apple do ruky a budeš s ním niečo robiť chvíľku už nikdy neprejdeš s5 na android ver tomu
Nemozem si pomoct ale mam pocit ze pri iphone platis len za znacku