no takto eee neska som sa zamyslel nad tym ze v hlavnom menu sa neda zmenit pozadie (teda aspon si myslim) tak som sa tak chcel opytat sa ze ci sa tam neda dat obrazok alebo aspon dizajn zmenit cierna ma omrzela teda cista cierna ono by to chcelo
Samsung Theme Designer sa tvari ze dokaze vytvorit temu aj na dotykove telefony. Mne sa na c3530tku nepodailo vytvorit nist, co by nasledne v tom telefone fungovalo.
... ja som to dnes nainstaloval a asi po 10tich pokusoch odinstaloval ... nevedelo to vytvorit temu [.smt] ktora by isla. Vzdy to dopadlo len samorestartom telefonu.
--
sranda ako sa to rozbehlo s telefonmi Samsung vo fore. Ale mne sa uz ten moj nepaci. Nokia (40tkova), nemala problem so zmenou temy, ani s aplikaciami a Samsung ma ... prvy a posledny Samsung co som sa rozhodol si zaobstarat. Ale inak su tie telefony vcelku schopne.
@matus123 no ja mám v podstate funkciamy taký istý telefon len to nie je samsung a nie je dotyk. mám nokiu E66 ...ale chystám sa aj ja už na nejaký dotykáš od nokie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
--
... ja som to dnes nainstaloval a asi po 10tich pokusoch odinstaloval ... nevedelo to vytvorit temu [.smt] ktora by isla. Vzdy to dopadlo len samorestartom telefonu.
--
sranda ako sa to rozbehlo s telefonmi Samsung vo fore. Ale mne sa uz ten moj nepaci. Nokia (40tkova), nemala problem so zmenou temy, ani s aplikaciami a Samsung ma ... prvy a posledny Samsung co som sa rozhodol si zaobstarat. Ale inak su tie telefony vcelku schopne.
nabuduce