Co poviete oplati sa ? chcem dotykovy mobil s androidom a dobrym fotakom ktory ma blesk no a tento celkom vyhovuje a este cena je dolezita viac ako 200 € nedam ... alebo aky by ste mi poradili ?
zahlasovala som sa ,,nie" ale v podstate si myslím že ak tvojou prioritou bolo/ je mať dotykový mobil - to znamena že predtym si mal klasicky s vystuplymi tlačidlami, od ktorého chceš aby posielal sms, robil priemerné fotky a dalo sa z neho fotiť, volať a nebol až take ,,super" rychly tak ti vystačí aj ACE.....ale ak chceš ho používať dennodenne takmer 24hod okrem tých samozrejme kedy spíš v noci a očakávaš aj nejake šikovnejšie veci, lepšie fotky, lepšie nastavenia tak radšej chod do lepšieho, ja mám ACE a stačí mi, uvítala by som síce trochu rýchlejšiu odozvu ale v podstate mi to nevadí nakoľko sa k mobilu svojmu dostanem raz za tri dni lebo je stale niekde zapatrošený a celkovo radšej komunikujem cez soc. siete
@sibell810 ja ho ani tak nechcem na komunikaciu aj ked samozrejme aj na to ale skor na net a aby mal fotak s bleskom ale urcite na nom nebudem 24h denne mozno tak 3 hodiny a mal som uz aj dotykovy jeden nokia 5530 ale to bol strasny shit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
v pohode len ta vydrž baterie ma sere...ale už som si zvikla
@agrobrat diky toto mi pomohlo trochu
» www.qcomp.sk/shopping/produc...