Ako by ste zhodnotili tento mobil? Oplatí sa mi za tú cenu, alebo je v tejto hladine (180 a nižšie) aj niečo výhodnejšie? Máte s tým nejaké skúsenosti?
Bratranec ho má a podľa mňa je dobrý. Android má (i keď strašiu verziu ale dá sa aktualizovať) fotí celkom pekne, neseká a aj dizajnovo je pekný A vraj je to najpodobnejší mobil iphonu
@konyy kies je oficialny soft na update...a updatovat sa da len ked nieco oficialne vyjde...galaxy ace ale bezi na verzii 2.3 a na verziu 4 sa cez to aktualizovat neda a to reagujem na "Android má (i keď strašiu verziu ale dá sa aktualizovať)" od @paula000011 pretoze to napisala totalnu kravinu...teda ano stary android to ma ale aktualizovat to urcite nejde ak mysli na najnovsi android (ak neratam root a nasledne custom rom)
@kosmiklove Nemyslel som na najnovsi.. ale dal sa aktualizovat na novsiu verziu než stock verzia androidu. Zato Galaxy Ace Duo má už novší android ale tým si niesom istý.
@konyy povodne ked sa zacal predavat tak tam bol 2.2 froyo a ten sa da updatovat na 2.3 gingerbread...pokial myslis toto...ale mam pocit ze ak ho kupis v tejto dobe tak ta 2.3 by tam uz mala byt...
@kosmiklove och ty mudrlant D 1. prepáč no, 4.1 2. vravíš každý samsung ? ale no dobre keď myslíš : samsung f480, samsung star, samung wave 525, galaxy pocket , samsung star II, samsung galaxy mini, samsung galaxy y, samsung s5690, samsung galaxy nexus, samsung galaxy gio, samsung omnia, samsung jet, samsung galaxy mini II - tak tieto sa rozhodne nepodobajú !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a duos ma tiez 2.3..
btw kazdy samsung sa troska dizajnovo (keby len) podoba na iphone (okrem galaxy s3 a galaxy note 2)
dobre tak nie vsetky sa podobaju...ale toto co si vymenovala su skor lacaky...az na nexus...to je viacmenej dielo googlu ako samsungu..