ahojte chcela by som sa spytat mam novy mobil - samsung galaxy ace a dala som si tam pametovkuktora mi v pohode išla do stareho mobilu a ked chcem aby mi ukazalo galeriu alebo hudbu tak mi tam vybehne že nedostatok pamete ,vymažte niektore položky, čo sty
@kosmiklove tiež samsung , a to vadi že som to dala? a na tom starom mi nešlo pripojiť cez usb ku kompu tak by som si to ani nemala dať ako do kompu a ptm do thoo new mobilu :/ tak čo mam spraviť?
@kamush195 a bol to tiez samsung s androidom? moze tam vadit to ze ak mas nieco nainstalovane na karte tak to moze robit bordel v druhom telefone..treba len naformatovat
@kosmiklove no už mi to jak-štak ide len nevieš nahodov čo stym pripojenim ku kompu ? lebo mi to tu nič neukazuje nevieš čo si mam nainštaovať alebo čo..
@kosmiklove no už sa mi ukazuje pametovka, len som našla na samsung.sk dáky program aby mi išlo to usb pripojenie... tak čakam kym sa mi to nainštaluje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov