Mám asi 3 mesiace a som spokojná, predtým som mala samé tehličky, tak mi chvíľu trvalo naučiť sa s tým robiť. Na bežné veci úplne stačí, aj foťák je v pohode pri dobrom svetle.
@1romi7 vo svojej cenovej kategórii je to fajn telefón ... mám jeho väčšiu verziu a som spokojný ... určite by som bol aj s mini ale teraz sa mi to o niečo ťažšie porovnáva mám s ním skusenosti, držal osm ho v ruke vela krát a je dosť svižný pokial človek vie používať a narabať trochu aj so softom ... je dobrý ( ale ja už by som pod S3 normálny nešiel )
Ak priplatis cca 30€ na LG L9 II tak dostanes lepsi displej,vykon,vydrz baterie a aj dizajn,Samsung je co sa tyka kreativity ubohy,kazdy telefon na jedno kopyto...
Mam a podla mna je to super telefon ale iba ak si flashnes neoficialny android, s tym origos je to nechutne zahltene samsung-hlupostami a reakcie tiez po case trvaju riadnu chvilku
má ho asi tak...odhadom...polka planéty Takže na ňom niečo bude Kukni recenzie na heureke, no každopádne si myslím že ním nič nepokazíš, kedže nepredpokladám že si technický guru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Odporucam LG L9 II