caute
mala som mobil na bezpecnostny vzor (samsung galaxy young) ,zabudla som ho. teraz mi tam naskakuje ze tam mam zadat mail a heslo,kedze ja si heslo nepamettam,tak to nejde..
je nejaka moznost este aby som ho odblokovala da sa to nejak?
drž naraz horné tlačidlo hlasitosti + stredné tlačidlo pod displejom + vypínač a drž to do vtedy, pokým sa ti neukáže napís Samsung Galaxy Young keď už budeš tam dáš factory reset upozorňujem že prídeš o všetky aplikácie nainštalovane v telefóne
@5 a ešte, najprv samozrejme mobil vypni, a do recoverymodu sa dostaneš ako keby si mobil chcela zapnúť, ale podrž pri tom aj Volume Up a tlačítko pod displejom.
ozáj, a v recoverymode nefunguje dotyková plocha, pohybuješ sa tlačítkami hlasitosti a potvrdzuješ stredovým tlačítkom
nie vzdy sa to podari na prvy krat...proste ho vypni..pockaj ale 15 sekund a potom to stlac naraz. ale stlac a drz volume up + home button a ked si budes ista ze ich mas dobre stlacene tak stlac a drz power
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» www.birdz.sk/forum/zablokova...
ozáj, a v recoverymode nefunguje dotyková plocha, pohybuješ sa tlačítkami hlasitosti a potvrdzuješ stredovým tlačítkom