Ahojte, viem, že toto nie je najnovší mobil a podobne, ale predsa by som potrebovala radu, keď uzamknem mobil a chcem ho opäť odblokovať, tak tá obrazovka je typu "odomknite prejdutím po displayi" nie je tak to klasické odomikanie, kde na spodku obrazovky
@kosmiklove Jednoducho nemám tú uzamikaciu obrazovku tak, že sú dole tie dve guľôčky, ale je to nastavené len na prejdenie po displayi a tak sa odomkne, ja to chcem s tou klasikou a tými guľôčkami dole, len netuším, kde by tom to mala prepnúť...
@vachtlik spolužiačka má ten istý mobil a má to tak... Pýtala som sa jej, ako to prehodila, pretože vraj to ona mala tiež kedy tak, ako ja teraz, ale nepamätá si, ako to prehodila vtedy...
No neviem ja som to tak mala ale po aktualizácii androidu mi to prehodilo na to druhé.. ale pochybujem že sa to bude dať prehodiť možno nejakou aplikáciou napríklad GO vecičky..
ale do toho mobilu inštalovať nejakú appku stojí veľa námahy tak byť tebou kašlem na to
Niekde v nastaveniach si to skúšala hľadať? Lebo tam by si mala mať zmenu zabezpečenia uzamknutej obrazovky. (Aj keď neviem aké guličky myslíš). Ale mala by si tam mať na výber to čo máš nastavené teraz, že potiahnutie 1 prstom, alebo pin kód číselný, alebo nejaký text, a posledná možnosť = vzor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ale do toho mobilu inštalovať nejakú appku stojí veľa námahy tak byť tebou kašlem na to