Caute ludia.Potreboval by som poradit ohladom telefonu Samsung Omnia I.Ake mate s tym telefonom skusenosti?Mam totiz ponuku na vymenu Tohto typu samsung-u za moju nokiu 5230 navi.Oplati sa to ci nie?
@kosmiklove myslis?nokia 5230 ale v porovnani s tym samsungom nema WiFi,ma horsi fotak,a neporovnatelne mensiu pamät v telefone...v zivote som ale nemal telefon s WM(iba symbian)tak aj preto pochybujem
@myzu252010 tak wifi je mozno jediny nedostatok...fotak je sice horsi ale ak bude fotky pozerat len na displayi telefonu tak to mas jedno...kameru ma ale zase lepsiu a pamat..mozes si tam dat pamatove karty do 32 giga a tolko miesta ani nevyuzijes...display ma ovela lepsi 240x400 (omnia) vs. 640x480 (nokia)...symbian je urcite lepsi ako ten stary win mobile 6.1...dlhsie ti vydrzi na nokii baterka...nokia ma 3,5mm jack...a je tam toho viac...ja by som to urcite nemenil...
@kosmiklove no dobre a keby bol v tom samsungu WM 6.5?vraj je upgradnuty...nieže by som za každú cenu chcel tu nokiu vymeniť ale myslím že čo sa týka soft výbavy vyzerá byť omnia lepšia ale váham práve kvôli tomu WM...
@myzu252010 je tusim aj upgrade na 6.5 ale to je nic...wm 6.5 je celkovo pozadu oproti symbianu...a uz je momentalne nahradeny win phone 7 coz je uplne iny os a ten stary uz asi nema ani podporu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
takze uz len vybrat ktory je menej na hovno
asi by som bral ten samsung ale kdovie preco ho chce vymenit za tu nokiu ktora sa zda byť horsia