Ahojte neviete ako si dam do samsunguJ700 hry? ma sa stiahnut aj daaky jad maker? alebo neviete poradit? ked si to dam do mobilu nejde mi spustit vobec hraa.
hmmm a preco ti to nefunguje, vsak stiahni si do mobilu instalacku a nainstaluj si ju. ja ten mobil nemam mam iny typ, ale robil som to tak ako som ti to napisal.
Noo na samsung j700 funguju hry trosku inac ako na obycajnych budete potrebovat java hry vo formate jad aj jar tej istej hry najlespie je stahovat format jar a stiahnut si program jadgen funguje na prerobu hier z jar na jad
Na samsung J700 treba jad aj jar. Na mobilesheep.com sa dá stiahnuť jad generator. Je tam aj jadmaker,ale ten mi nefungoval.Hry a aplikačky sú na getjar.com, mobilerated.com, ale ak si vygeneruješ jad tak môžeš sťahovať hocičo.Len veľkosť jar je obmedzená na 300kb.Na hotukdeals.com je návod ako ľahko odblokovať tento typ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov