no veď podľa toho čo chceš a čo ti stačí (čo uprednostnuješ) ak si skúsenejší majitel mobilov tak galaxy 5ku ... ak nie tak iphone postačí (nemusíš tam nič meniť a furt ti pojde dobre)
@paulieevans okrem tej ceny tam su dobré somariny...načo si budem upravovať UI keď to nepotrebujem, väčšina použivaných a dobrých appiek je free a ak nie sú, tak si stiahneš jednoduchý programik do kompu a odtiaľ zozenieš akúkoľvek appku priamo z applestoru zadara
@adhak Pre mňa je Iphone zbytočne predražená kravina, ktorá je oveľa slabšia od hocakého primerného androidu
Pre porovnanie
S5 má oveľa väčšie rozlíšenie, 16 megapixlový fotoaparát, narozdiel od Iphone6 ktoré má 8 megapixlov, RAMku má 2GB a Iphone 6 má 1GB , Iphone 6 2 jadrá, S5 má 4 jadrá a má aj väčšiu živonosť batérie... A ešte k tomu má samsung aj o 250€ menšiu cenu... jasná voľba...
@paulieevans@5 papierovo by som jablka s inymi zariadeniami velmi neporovnaval. apropo ten obrazok z @2 je platny aj na ufony. nieco z toho az po jb ale je.
@paulieevans moze mat vacsie rozlisenie, ale iphone aj tak zobrazuje farby kvalitnejsie a realnejsie, co sa tyka fotaku hodnotit ich podla megapixelov moze fakt len niekto kto o foteni vie asi tak nic, iphone produkuje prirodzenejsie vyzerajuce fotky a co sa tyka horsich svetelnych podmienok tak tam je podstatne lepsi a hej moze mat 1GB ramku ale aj tak reaguje rychlejsie, jedine v com mas pravdu je bateria a cena, to je asi tak vsetko
@lorn samsung ma odomknuty bootloader takze si tam mozem lahko nahrat inu romku...sony toto nema dobre poriesene...tak isto ich podpora za moc nestoji takze sa smejem a sam za seba najviac odporucam lumie. este ked bude win 10...
@kosmiklove Na Sony si jednoducho odomknem bootloader a idem flashujem v pohode ... Stačí napísať svoje IMEI na stránky supportu Sony, oni ti obratom pošlú taký kód, pomocou ktorého odomkneš bootloader (aspoň na starých Xperiach 2011 to bolo)
@lorn kačič netrep picoviny to co nazyvas blbostou je ďaleko lepšie ako polozaseknuty zelený robotik isto ani sama nevies prečo si napisala to co si napisala alebo to bolo len preto že sa ti "nepaci" ale ako funguje to netusis
@paulieevans netrep prosim ta. iPhone 6 vedie takmer po kazdej stranke aj oproti high-end zariadeniam (a to je papierovo o polovicu slabsi). "Hocaky priemerny android" sa nechyta ani v najmokrejsich snoch.
@paulieevans niekto tu nevidel fotky z i6...ja mam 13mpi na svojom androide a prisaham ze sa nechyta len megapixely absolutne nerozhoduju, ozaj ten telefon foti totalne ppci.
ja by som i6 nebrala, mame doma, nestoji to za tie peniaze (a este je aj ohyzdny podla mna ..samsung netusim, tieto nove som mala v ruke iba minicka, takze neviem posudit, naposledy som drzala v ruke este omnii s windows mobile a tu som milovala..a ja tiez rootujem za lumie alebo by som si potom kupila samsung s6 edge, ale kedze je to novinka, tak by som pockala par mesiacov
iPhony su fajn, ale skutocne podla mna nestoja za tie peniaze, mne sa moja 5s ak dost seka a to ju nemam ani rok a nie som ani narocny uzivatel..samozrejme, moj priatel by tvrdil nieco ine, ale kazdy mame svoje skusenosti a svoje slabosti pre nieco @lorn seriously? sony? no ja som mala xperiu a never ever, jedine ked tak Z
ak chces kupit telefon a pouzivat ho tak ako ti ho pripravil vyrobca, tak iphone ... ak sa snim chces vyhrat, vyuzivat vyhody otvoreneho os tak samsung
a prispevky od tych ktory porovnavaju velkost ramky dvoch rozdielnych OS by som nepovazoval za moc relevantne
ak by ten telefón vydržal týždeň s nabitou baterkou pri plnom používaní tak by som to zvážil, inak nevidím dôvod platiť tieto prehnané ceny kvôli značke "cool"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Pre porovnanie
S5 má oveľa väčšie rozlíšenie, 16 megapixlový fotoaparát, narozdiel od Iphone6 ktoré má 8 megapixlov, RAMku má 2GB a Iphone 6 má 1GB , Iphone 6 2 jadrá, S5 má 4 jadrá a má aj väčšiu živonosť batérie... A ešte k tomu má samsung aj o 250€ menšiu cenu... jasná voľba...
ale asi iphone lebo dlhsie vydrzi na panvici
Ja som za sony ale to nieje na vyber.
Rozhodni sa najprv, akú chceš platformu (iOS, Android, WindowsPhone, Tizen alebo RIM čiže BlackBerry)...
Keď budeš rozhodnutý, potom sem napíš a my ti poradíme aký vhodný konkrétny telefón by si si mal kúpiť...
p.s #nohate , keďže momentálne mám tiež Samsung
Ohovárať niečo, čo som nikdy neskúsil ... ach jo ..
Vyskúšaj a zmeníš názor
hawk
» www.tomsguide.com/us/iphone-6-ben...
Brala by som i6 urcite keby som na to mala.
iPhony su fajn, ale skutocne podla mna nestoja za tie peniaze, mne sa moja 5s ak dost seka a to ju nemam ani rok a nie som ani narocny uzivatel..samozrejme, moj priatel by tvrdil nieco ine, ale kazdy mame svoje skusenosti a svoje slabosti pre nieco
@lorn seriously? sony? no ja som mala xperiu a never ever, jedine ked tak Z
ja mám iP 4 a väčšie si už nekúpim
a prispevky od tych ktory porovnavaju velkost ramky dvoch rozdielnych OS by som nepovazoval za moc relevantne