@strikinelka áno, má aj chyby, no inak je to fajn mobil pre nenáročných ľudí... ale lepší je, keď má človek aj pripojenie na net, aby mohol používať tie aplikácie pre sociálne siete...
TouchWiz 2.0 (prostredie) je podkla mna nelogické a take proste nesympatické , prednost by som dal radšej NOKII 5800 XpressMusic , je trochu drahčia ale určite kvalitnejšia a ma aj lepšie funkcie
takže ak porovnam Samsung Monte a Nokia 5800 tak:dizajnovo je Samsung tenší ale musime povedať že Nokia má vnutri aj GPS a je to model z 2008 ale kvalitny...mne osobne sa dizajn tohoto Samsungu nepáči...Nokia má 3,2 displey zatial čo Samsung má 3,0...Samsung má 262 tis farieb...a Nokia 16mil. ...Samsung nemá TV OUT...Nokia hey...Samsung má 221 MB zakladnu pamať a Nokia 81MB...pre nokiu je aj velke plus 128MB RAM a prehráva skvelo videa...dlžka hovoru je vačšia na Samsungu...a nechce sa mi tu vypisovat veci o foťaku lebo Nokia ho ma lepši...má aj blesk...Nokia ma operačný systém Symbian 9.4 S60 5th Edition ....Samsung má vlastny a myslim že je dosť nudný...Samsung nemá 3D aplikacie ale nokia hey,,,a o prehrávani hudby nebudem hovoriť kedže Nokia5800XM je najlepšia zo serie xpress music
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
jeden z najhorsich dotykovych vobec...
@3
všetko je to o schopnosti využivať nadštandardne funkcie
» www.fony.sk/index.php?podst...