Takze rozhodla som sa zobrat si U600 ale nikde som nenasla co vsetko je v baleni. Mate niekto skusenosti s kupou nejakeho samsungu? Co ste mali v baleni?
ja mam jeden z troch mobilou aj Samsung D900i ..som max spokojny s nim ...v baleni bolo standardne , mobil , baterka , nabijacka , sluchatka+headset v jednom , datovy kabel , CD s ovladacmi , manual a prirucka a to je tusim vsetko ako sa tak rozpamatavam
@3 tak co uz chyba SW ..to sa stane o kazdeho vyrobcu mobilu a nielen mobilu aj inch veci...mne idu v nej vsetky sam som si tam kupil 2GB kartu od Kingstone ktora par ludom nesla ..a mne ide v poho ..
btw. asi sa do elektra moc nevyznas ale samsung ma so seagate najkvalitnejsie pevne disky ked uz sme pri tom co samsung umi..nehovoriac ze maju najkvalitnejsie LCD a Plazmy
@4 dost o tom pochybujem ..ale ak aj ano tak len nejak 128 resp 256mb co je ale malo tak by ti isto nestacila...
pokial ide o pamatovku v baleni na to nepozeraj ...2GB stoji nejak 250SK
@5 no vidis to ja hovorim o NOKII .proste nikdy v zivote..ale preco?..mam kamosa v servise a mal som este aj druheho a ked oni sami uz povedia ze NOKIA je kktina kazliva tak ja uz neviem co viac dodat
tak akoze ja som mal tusim uz vsetky znacky mobilov okrem nokie ....
kazdy ma nejaku nevyhodu ..najspokojnejsi som vsak so SE , a teraz som velmi spokojny s LG , aj samsungom..vlastne tieto tri znacky teraz aj mam a vsetko v poriadku
@11 heh ja som zase kazdy tyzden niekedy aj niekolko krat do tyzdna flashoval software ..a patchoval ..a pamatam si ked som vymazal systemovy skryty disk phonu a sa vypol ..som ho zapol a len ruzovy display heh
Zo Samsungu som mala mp4ku,S3,ruzova,uz by som si viac nekupila nic od samsungu,mala som ju par dni doma a hned isla aj do servisu teda opravy teda bola tam chyba vyrobcov urcite
@15 tak najhorsie co sa teraz predava je od Tmobile Sagem ..Od orange nokia ..to je strasny srot..naj mobily co sa predavaju u operatorov su SE . (MOTOROLA sice mi vzhladom nesedia ale su to mimoriadne kvalitne MT )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@2 diky a este nevies ci je k nemu pribalena aj pamatova karta?
btw. asi sa do elektra moc nevyznas ale samsung ma so seagate najkvalitnejsie pevne disky ked uz sme pri tom co samsung umi..nehovoriac ze maju najkvalitnejsie LCD a Plazmy
@4 dost o tom pochybujem ..ale ak aj ano tak len nejak 128 resp 256mb co je ale malo tak by ti isto nestacila...
pokial ide o pamatovku v baleni na to nepozeraj ...2GB stoji nejak 250SK
kazdy ma nejaku nevyhodu ..najspokojnejsi som vsak so SE , a teraz som velmi spokojny s LG , aj samsungom..vlastne tieto tri znacky teraz aj mam a vsetko v poriadku
@11 heh ja som zase kazdy tyzden niekedy aj niekolko krat do tyzdna flashoval software ..a patchoval ..a pamatam si ked som vymazal systemovy skryty disk phonu a sa vypol ..som ho zapol a len ruzovy display heh
TAK URCITE NEKUPUJ SAMSUNG...najdebilnejsie telefony!!!