potrebovala by som menšiu radu, ohľadom výberu telefonu. Neviem sa rozhodnúť medzi Samsung galaxy a3 a huawei p8 lite. Obe sa mi páčia, a aj obe majú celkom dobre funkcie, huawei zrejme lepšie parametre, ale počula som, že huawei mrzne, ale
ten huawei ma moj frajer a je to fajny mobil, kludne by som do neho isla
len neviem aky je ten samsung tak moc porovnat neviem, ale tym huaweiom nic nepokazis podla mna
Ale nie, huawei si pochvaluju snad vsetci moji znamy, mam kamarata co ma obchod kde opravuje mobily a povedal ze huawei isli dost hore. Taktiez lenovo. Takze asi ten huawei teda. Samsungom by som si uz ani rit nevytrel. A to je vraj na hovno. hahahahahah
Jaosobne by som si Huawei už nikdy nezobrala. Asi najhorší mobil zatiaľ vôbec, čo som mala. Polovicu vecí sa doň nedá nainštalovať lebo proste nedostatok pamäte, aj keď mám 16GB micro SD. Prečo nie no. Určite stokrááát radšej Samsung. Tiež som sa rozhodovala takto medzi týmito dvoma značkami a dopadlo to katastrofálne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
len neviem aky je ten samsung tak moc porovnat neviem, ale tym huaweiom nic nepokazis podla mna