Ahojte, teraz mam novy asi mesacny samsung galaxy s4 mini a som s nim spokojna ale mam moznost lacno kupit pouzivany iphone 4s tak chcem sa spytat na nazor ci si myslite ci sa to oplati. Iphone som najprv chcela no povedali mi ze uz sa nevyraba tak som si
nič nemen keď nemáš problém s S4 mini...ešte ti bude iPhone blbnúť a budeš si búchať hlavu o stenu že čo si to urobila. Šetri si peniaze na iné veci ako na SWAG..
@shadow7 Ma ten iphone nejaku funkciu, ktora ti na samsungu chyba? Mas ine zariadenia od applu, s ktorymi samsung nevie dobre komunikovat?
Ono je to sice fajn telefon, ale pokial si spokojna s tym samsungom a ani poriadne nevies co od neho ocakavat, tak to mozu byt zbytocne vyhodene peniaze. Ten telefon nebude robit ziadne zazraky - v idealnom pripade s nim budes tiez spokojna
(A to hovorim ako clovek, co ho tiez ma a je s nim spokojny)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Je to na tebe, čo uznáš za vhodné, no ja by som ho nemenil.
Ono je to sice fajn telefon, ale pokial si spokojna s tym samsungom a ani poriadne nevies co od neho ocakavat, tak to mozu byt zbytocne vyhodene peniaze. Ten telefon nebude robit ziadne zazraky - v idealnom pripade s nim budes tiez spokojna
(A to hovorim ako clovek, co ho tiez ma a je s nim spokojny)