Radšej si ich zhánam už teraz v predstihu. Kolko stojí cca ušitie ?... Alebo nejakú stránku poprípade ak by ste vedeli poradiť? Alebo vy aj predávate, priadjte fotky aspon nech sa inšpirujem.. a ktoré sú vlastne lepšie krátke alebo dlhé ? ani len nápad
Celkovo sú vhodnejšie dlhé, krátke zas viac využiješ.
Ja som mala dlhé, ale s úplne jednoduchou sukňou, tak som to takto elegantne vyriešila.
Ušitie závisí od krajčírky a materiálu, ja som mala jednoduché šaty ušité u náhodnej krajčírky a stálo to dokopy (vtedy ešte v sk) asi 3tis korún.
A čím viac látky, tak samozrejme cena ide hore, a tak.
A ak by som si mala mať šaty znova, tak buď nejaké puzdrové po kolená, alebo nejaké pekné s áčkovou sukňou (alebo hoci aj také, ako som mala, len s poriadnym korzetom miesto bežného šatového korzetoidného valca), ale toto značne závisí od postavy
dlhe cierne
ja som objednavala z asos.com, vysli ma 100e... hovorila som si ze ich potom predam ale je mi to luto predat tak si ich nehavam a chcem ich este niekedy vyuzit
ja osobne chcem dlhé (ale nie zas dajakú otrasnú prečačkanú "tortu", niečo jednoduché proste) a niekedy v priebehu tohoto šk. roka si ich plánujem ušiť. Ale keby neušijem, objednávam z asosu
Ja som si chcela dat povodne sit, krajciri mi povedali cenu 130-270€ (aj ked dost zlozite, s rukavmi a bolo by treba vela latky), nakoniec som si objednala z ebayu za 13€ skoro uplne ine ako som planovala ale som spokojna
@ress z ebay som rozmýšlala aj ja ale vobec neviem ako si to mám objednávať ... kolko je poštovné a ked to príde .. z ebay.com alebo z nemeckého alebo ako ? som si kukala aj stránky ohladom tohoto ale na tieto veci som úplny debil ...
to zavisi od predajcu, ja ich mam z Ciny, objadnane normalne cez ebay.com a postovne bolo tusim zadarmo musis mat vo vacsine pripadov paypal, objednanie je jednoduche, potom uz len cakas
ja osobne by som odtial ale nejake drahsie neobjednavala, to by som sa bala, tieto moje predavali tusim ako letne maxisaty, ale nevyzeraju vobec letne nazivo... a takych podobnych som videla viacero
skus pozriet asos.com, spoluziacka si odtial objednavala teraz kratke na stuzkovu a su super, tam maju tiez vela peknych
Dlhé su lepšie, spolužiačky, čo si dávali šiť platili okolo 80-100 eur, ale väčšinou jednoduché šaty si dávali šiť. Ja som si chcela dať ušiť, ale nakoniec som kúpila.
ja som si objednavala z ebayu. a ak sa moc nebojis a chces si rovno kupit a nie sit velmi radim urobit to tak, ze to kupis z netu, lebo ´kamaratka mala tie ieste saty ako ja, kupila ich v MT za 80€ a ja za 35... ale ak sit tak netusim
ja som mala saty kupene za asi 140 eur dlhe blede modre ktore dolu isli na jednej strane do bielej a na druhej do tmavsej modrej to davalo taky pekny duhovy efekt ackovy strih ..inak by som poradila dlhe a najlepsie farebne!! ZIADNA CIERNA!! ides na stuzkovu nie na promocie tam sa to uz hodi ale nie na stuzkovu...ked si chces dat usit daj si najdi taku krajcirku ktora sije pravidelne saty a pekne lebo inak vysledok bude otrasny..moja spoluziacka tak dopadla...radsej sa chod pozriet aj do obchodu, moznoze daco najdes alebo si vyskusas rozne typy a zistis aky sa ti najviac hodi..posledna rada dobre si vyber farbu, taku co sa ti bude hodit dalsia spoluziacka bola bleda a saty telovej farby spravili otrasny efekt..a prosimta ziadne dievcatkovske saty ze ruzove so samymi kvetinkami..tie su tak na vencek
ja som si dala ušiť šaty - dlhé, tmavomodré, stáli ma asi 70€ a sú perfektné, po štužkovej som si z nich dala odstrihnúť, aby boli po kolená (čo ma stálo len pár eur) a môžem ich nosiť na plesy a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ja som mala dlhé, ale s úplne jednoduchou sukňou, tak som to takto elegantne vyriešila.
Ušitie závisí od krajčírky a materiálu, ja som mala jednoduché šaty ušité u náhodnej krajčírky a stálo to dokopy (vtedy ešte v sk) asi 3tis korún.
A čím viac látky, tak samozrejme cena ide hore, a tak.
A ak by som si mala mať šaty znova, tak buď nejaké puzdrové po kolená, alebo nejaké pekné s áčkovou sukňou (alebo hoci aj také, ako som mala, len s poriadnym korzetom miesto bežného šatového korzetoidného valca), ale toto značne závisí od postavy
ja som objednavala z asos.com, vysli ma 100e... hovorila som si ze ich potom predam ale je mi to luto predat tak si ich nehavam a chcem ich este niekedy vyuzit
mam tu v nich fotku aj ked ich tam moc nevidno
» www.birdz.sk/webka/jessiqa/f...
ja osobne chcem dlhé (ale nie zas dajakú otrasnú prečačkanú "tortu", niečo jednoduché proste) a niekedy v priebehu tohoto šk. roka si ich plánujem ušiť. Ale keby neušijem, objednávam z asosu
ja osobne by som odtial ale nejake drahsie neobjednavala, to by som sa bala, tieto moje predavali tusim ako letne maxisaty, ale nevyzeraju vobec letne nazivo... a takych podobnych som videla viacero
skus pozriet asos.com, spoluziacka si odtial objednavala teraz kratke na stuzkovu a su super, tam maju tiez vela peknych
ja som mala tieto