Co hovorite na tento film?podla mna najlepsi vojnovy film aky bol doteraz natoceny a videl som ich dost cela,kedze sa v tom celkom vyznam tak mozem povedat ze do bodky tam sedi kazdy detail co sa tyka vyzbroje a vystroje a tie sceny su tiez perfektne spra
@V3nty jasne BoB je tiez super ale ja osobne mam radsej Ryana,hlavne toho snipera Jacksona ako sedi v kostolnej vezi striela esesakov a pritom sa modli,spravny chlap
Ryan bol super, ale na Band of Brothers nema... a aj Katyn bol celom dobry film a je to "sokujuce", ale nie americky... alebo rusky Chod a pozeraj sa, aj ked ten nie je o pobehujucich vojakoch
saving private ryan má skvelé bojové scény ale myšlienka filmu je holyvúdsky gýč...jé, pome riskovať celú jednotku kvôli jednému vojakovi, vojna je super a keď je už najhoršie príde letectvo a posily
mám radšej pochmúrne vojnové filmy kde ukazujú vojnu reálne, bez patriotistických blábolov-thin red line (tenká červená čiara) je výborný
V3nty ja som teda zo springfieldky 1903 nestrielal ale pochybujem ze nejak extremne kope,maximalne ako polovnicka gulovnica lebo je to ten isty kaliber a z tej som si parkrat vystrelil
@14 ved mne ide hlavne o tie sceny,ked som vydel prvykrat to vylodenie tak som mal chut ist na tu plaz a poklonit sa tam na pamiatku vsetkych tych co tam vtedy boli a dokazali sa odtial prebojovat
@V3nty viem co myslis Generation Kill o marinakoch v invazii do iraku neni to zle ale kedze som bol od zaciatku proti tej vojne tak nevidim zmysel natacat o tom este serial,druha svetova bola vojna kde aspon mali vsetci jasno v tom za co bojuju co sa o vacsine vojen povedat neda
@V3nty ja som cital aj tu knihu podla ktorej to natocili ale rad by som spomenul aj ostatne americke vysadkove jednotky aby to nevyzeralo tak ze bola len 101,najviac bojovych zoskokov mala 82 1943 sicilia,taliansko 1944 normandia,holandsko a este 17 ale ta mala myslim len jeden s nimi si skocil kapitan aj kapitan nixom ako pozorovatel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Vojak rajen bol len takým zahrievacim treningom na tento film/seriál
» kultura.sme.sk/c/5038877/brats...
a co na to csfd ? 93%
» www.csfd.cz/film/70341-brat...
Kdo sa povazuje za fanusikov ww2 a vojnových filmov a toto ešte nevidel tak sa za fanušika nemože považovať
Ked už sme pritom nudim sa tak si to idem asi kuknut hádam už 1000krát
» www.facebook.com/pages/Bratrstvo...
mám radšej pochmúrne vojnové filmy kde ukazujú vojnu reálne, bez patriotistických blábolov-thin red line (tenká červená čiara) je výborný
alebo klasika- platoon (čata)
keď vojnový film tak, Black Hawk Down...ryan bol až moc taký melodramatický
Inak na HBO bezi dalsi miniserial z prostredia afghanistanu alebo iraku ale neviem ako sa vola (tocil to niekdo iny)
Daj si to na 5tu minutu ak rozumiest trosku po anglicky