Tak som si pozeral fórum a aj search a pozerám, že SAW filmy sa tu už rozoberali .. ja som videl všetkých 5 častí .. kvalitné filmy, aj keď najlepšia podľa mňa bola dvojka . . nehovorím, že jednotka nebola dobrá, ale keď som pozeral, mal som už dejavu, to
nič neočakávam, od trojky to nepozerám. Jednotka bola genialita,dvojka super a potom to už bolo len o tom, aby tam nasúkali čo najviac sadistických scén. A to už podľa mňa nebol SAW. škoda, škoda...
Moje pocity v podstate @ayreen vystihla - jednotka skvelá, dvojka sa ešte dala, ale...
Naozaj nepotrebujem pozerať filmy ktoré sa pretekajú v tom, aby boli čo najnechutnejšie... Jednotka mala ešte dobrú myšlienku a celkom fajn spracovanie...
ja som najskôr videla trojku... až neskôr som sa dostala k jednotke xD hm, a čo sa týka päťky, tú som ešte nevidela, takže nad šestkou nejak nepolemizujem...
Tiež som videl všetky, a páčili sa mi rovnako. Len naozaj by ma zaujímalo, o čom bude 6. Aj keď teraz ma napadlo, že v päťke Jigsawova žena otvorila nejakú truhlicu, čo jej Jigsaw pred smrťou odkázal, ale neukázala, čo v nej je, tak to bude súvisieť nejak s tým.
tu petku som moc nepochopila asi preto ze to bolo tak nechutne ze skoro cely cas som sa nepozerala .. ale ostatne boli fajn najma 3-ka .. 6-ka hadam nebude taka nechutna a bude dobra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Naozaj nepotrebujem pozerať filmy ktoré sa pretekajú v tom, aby boli čo najnechutnejšie... Jednotka mala ešte dobrú myšlienku a celkom fajn spracovanie...
mne sa lúbia tie filmy..
Nemyslia vážne.
Podľa mňa je Saw strašná kravina, že ich to ešte baví.