Ja si myslim,ze ano...Ved ako mali potrestat ciganov neplnoletych za cin ,ktory spachali...Mali ich pustit ved cigani na vychode budu kradnut stale....! preco z toho robia vedu media? Ved to nie je spravne....Keby mu jeden z SBSkarov jednu zarubal..tak by
.. a nie len jednu ale aj dve. Máš pravdu nasi tmavší a aj netmavší obyvatelia kradli a aj budu kradnut na tom sa nic nezmeni. Media su silny nástroj - a media vacsinou robia z komara somára - navyše teraz keď celú hodinu vysielajú správy - tak tam asi nemaju co vysielat tak si musia vytvarat nejake bulvarne bubliny ktore by ,,šokovali,, slovensko. Ja by som bol sôr za to aby sa tam vysielalo niečo poriadne a nie take mediálne s..cky.
,,,,Prepac nevedela som,ze uz bola ta tema...som mimo SK a pozerala som akurat spravy a dos ma to nasralo...Pawlo presne tak nemaju co davat a tak to vedia nafuuknut....Ved oni nejde...ale jaky podtitulok Hrozostrasne....Pene BOzee...tak im treba a naozaj by si zasluzili silnejsie
Amrafel ma pravdu, nikto okrem ich rodicov na to nema právo. To že zákon neumožnuje trestať nepolnoletých je vec zákona, nie nejakých sbskárov. Nikto nemá právo za nejaký priestupok udelovať tresty. Toto právo má iba súd a nikto iný. Kam sa to dostaneme keby si každý zobral spravodlivost do svojich rúk?
Ano sú to smradi krpatí zlodeji, a tí sbskari su zas jebnutí. Myslia si ze ked je clen sbs tak ma automaticky nejaku moc?....hmmm...psychotesty maju sbskari?
Vidim ,ze aj ty si cigan a ktomu egoistycky debilko....Opaluj sa aj ty a budes taky ako aj...Ked zavidis...Smrdis zavistou ,lebo si cigana nie si taky cirny ako ja...No trapas...
MAs komplex tak sa tu vybur ako kojenec...
Je to vazna tema a ty SBSkari je to ich praca aby sa v obchodoch nekradlo ty imbeciil myslis si,ze ich sef nezjebe ...Ty bastard
Jasne že majú na fizické tresty právo len rodičia,aj to si nemôžu robiť čo chcu.
Lenže chápete že tu išlo len o lekciu?
Proste kradli a im bolo jedno že či žuvačky alebo horálky,snikersky alebo niečo iné.
Proste kradli,kradli a kradli a každý kto pozná cigáňov vie že také správanie majú v krvi.
Nie som rasista,ale tento štát má totálne sprostý systém,tak sa nečudujte keď ich niekto neznáša,takých ľudí čo neznášajú cigáňov je véééľmy veľa,len to nikto nepovie mediálne.
A ja keby som rasista tak neznášam všetkých cigáňov lenže ja sa s nejakými aj kamošim a sú v pohode.Lenže takých nieje moc.
just, lol. naznacujes ze niesi rasista, ale zaroven hovoris ze romovia maju kradnutie v krvi...vdaka tomuto ma cely tvoj prispevok nulovu vypovednu hodnotu
Sorry Pawlo,ale taky analfabet a debil ma vie poriadne nastvat hlavne ,ked je v kojeneckom obdobi...a nevie co robi a hlavne pise...Proste neco tu lezie potom?? Neboj sa uz som kludna
no preboha Sabini...ten prispevok cislo 12 bol ozaj asi ten najtrapnejsi, aky som na celom tomto fore videla. mas 21 rokov? Neverim. Amfrael ma myslim 15, ci 16, neviem presne, ale vyjadruje sa ovela inteligentnejsie ako ty.
"Smrdis zavistou ,lebo si cigana nie si taky cirny ako ja...No trapas...
MAs komplex tak sa tu vybur ako kojenec..."
No a toto ma zabilo...este raz? ty mas 21 rokov? neprehodila si ciselka? Nemas 12? To by som este chapala, aj ked vyzera, ze mnoho 12 rocnych deti sa vyjadruje normalnejsie ako ty.
Inak som zvedava, co si najdes na mna, ked si pozries moju webku. Lebo musim ti povedat, tvoju farbu pleti nedosahujem a nie som ani Romka...no trapas...
Áno Sabini, všetci ti tu závidíme...ó dokonalá Sabini, prepáč, že som si dovolila niečo podotknúť...
Vidím, že moja teória o tom, že máš inteligenciu 12ročného dievčaťa sa potvrdila. A teraz si myslím, že už aj 12 ročné dievča ťa hravo tromfne. A týmto som v tejto diskusii skončila, s tebou sa baviť nebudem.
Aj mne bolo z toho videa zle, ale hlavne z tych Sabininych prispevkov. Malokedy ma niekto na nete dokaze tak znechutit. Asi som to sem ani nemala pisat, pretoze sa nerada hadam, ale no proste mi to nedalo nevyjadrit sa.
jj sbskari ukazali nadherny sposob sikany ktory sa urctie coskoro po sirsom vzhliadnuti tohoto videa stale popularny aj na skolach .... ak islo o lekciu preco to dali na net ? ale mna to neprekvapuje ono je to proste dnes tak ze vacsina verejnych cinitelov alebo ako to nazvat su riadni idioti... psychicky naruseny clovek by takuto pracu nemal robit len sa prosim vas neposerte koli 3 ciganskym deckam ktore kradnu v obchode zuvacky ten obcho koli tomu urcite neskrachuje do si mozete byt isti racej keby vas trapili skutocne zlocini a legalne zlocini ktore sa tykaju nas vsetkych ale skoda reci lebo rasisticke netolerantne slovensko sa ide poje..t z romov.... a sabini: HAHA no lol teba racej nestretnut
Ja len poviem ze východ je uplna dzungla a tie male zmrdky tam rastu ako huby po dazdi. Ten sbs-kar sa k nim aj tak zachoval uplne v poho podla mna ich mali este vyznamenat za cin roka .A poviem ze obycajny slusny clovek ked sa mu narodi babo ma taku kontrolu hentaku v akych podmienkach bude vyrastat a nasi SK indiani dodre ze neziju v stanoch ved v getach je tolko humusu a socialka nic a potom to kradne kde sa da. podla mna to bolo spravne ved kazdy policajt vam povie ze ak ste chytili zlodeja naco ste volali PZ radsej ho dojebat do bezvedomia a pokoj.PZ spise zapisnicu a zlodej ide domov tak aka je to spravedlnost a ma iba neaky smiesny priestupok.ps cest poriadnym ciganom lebo poznam aj takych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ak nevieš o čo ide tak si pozri toto:
Http://www.bleskovky.sk/cl/100157/201527/VIDEO-Esbeeskari-donutili-deti-aby-sa-fackovali
A k veci.Táto téma tu už síce bola,ale nevadí.To sa občas stane aj mne že dám založím druhy krát to čo tu už bolo.
A podľa mňa si to zaslúžili.
Neviem,ale mne sa zdá že si dávali moc slabé
skoda len ze sa to tocilo na video
zavriet mali krpcov a nie vyhodit sbskarov
cela tema je o tom ci maju vyhodit sbskarov alebo nie
preco sa vsak nedebatuje o tom aky trest by mali dostat ty zmrdi?
Ano sú to smradi krpatí zlodeji, a tí sbskari su zas jebnutí. Myslia si ze ked je clen sbs tak ma automaticky nejaku moc?....hmmm...psychotesty maju sbskari?
MAs komplex tak sa tu vybur ako kojenec...
Je to vazna tema a ty SBSkari je to ich praca aby sa v obchodoch nekradlo ty imbeciil myslis si,ze ich sef nezjebe ...Ty bastard
Lenže chápete že tu išlo len o lekciu?
Proste kradli a im bolo jedno že či žuvačky alebo horálky,snikersky alebo niečo iné.
Proste kradli,kradli a kradli a každý kto pozná cigáňov vie že také správanie majú v krvi.
Nie som rasista,ale tento štát má totálne sprostý systém,tak sa nečudujte keď ich niekto neznáša,takých ľudí čo neznášajú cigáňov je véééľmy veľa,len to nikto nepovie mediálne.
A ja keby som rasista tak neznášam všetkých cigáňov lenže ja sa s nejakými aj kamošim a sú v pohode.Lenže takých nieje moc.
rasista je človek ktorý nenávidí inú rasu než svoju.
Ja som napísal čo si myslím o cigáňoch,ale zároveň som napísal že nie som rasista pretože sa aj s nejakými kammarádim.
Ak by som ale bol rasista,nemohol by som sa s nimi kamarádiť pretože by som cítil celkový odpor k cigáňom.
Myslím že je to vysvetlené dosť jasné.Jasné?
"Smrdis zavistou ,lebo si cigana nie si taky cirny ako ja...No trapas...
MAs komplex tak sa tu vybur ako kojenec..."
No a toto ma zabilo...este raz? ty mas 21 rokov? neprehodila si ciselka? Nemas 12? To by som este chapala, aj ked vyzera, ze mnoho 12 rocnych deti sa vyjadruje normalnejsie ako ty.
Inak som zvedava, co si najdes na mna, ked si pozries moju webku. Lebo musim ti povedat, tvoju farbu pleti nedosahujem a nie som ani Romka...no trapas...
myslim si,ze zavidis aj ty mne a mas z toho obrovsky komplex menejcenosti...
No toto aby si si zas nepomylila zase nieco...
To co napises nech dava ja zmysel....
Lebo chudera ako si ty nebude davat zmysel nikdy....
Vidím, že moja teória o tom, že máš inteligenciu 12ročného dievčaťa sa potvrdila. A teraz si myslím, že už aj 12 ročné dievča ťa hravo tromfne. A týmto som v tejto diskusii skončila, s tebou sa baviť nebudem.
Nestojíš mi za to, hlúpučká...
Este nieco ak dosiahnes nieco svojou nahluplou inteligenciou ...Tak ti zagratulujem....
Si este nespadla na hubu? a potom to lutovala vsak? ----
Kazdy je mudry ako ty neboj sa tych tu na BIRDZE je dost....
A nie len tu ,ale aj v zivote.....Len tak dalej a postupis do Exkluzivnej spolocnosti....
Skus sa niekedy aj vzit nie len suudit.... DAKUJEM A O TO ABY SI ODPISOVALA TA NEPROSIm.
POSUD SAMA:...
Pobyte sa...
A z toho videa som nemal pocit, ze by chceli dat sbskari lekciu tym chlapcom, ale ze sa chcu na nich zabavit.