kazda tlacairen multifunkcna ale aj ina by mala mat software ktory naisntalujes. Potom otovris porogram oskenujes to das akcept a potom po par sekundach mas okenovany obrazok ktory je potom ulozeny v dokumentosch a priecinok bud My Skens alebo ja neviem este aky. Je dolezite podla toho aku tlaciaren mas. k tomu aj ovladace.
preco skenvoat nieco cez daky photoshop. oskenujes to cez tprogram urceny na tu tlaciaren a das ulozit a potom zapnes photoshop a otvoris si ten oskenovany obrazok a upravis ho v photoshope. a mas to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Pokiaľ verziu CS3 tak:
Súbor - IMPORT - (meno skenera)
Pojem neide mi nič nehovorí??
Ako neide?
Nič nespraví alebo oskenuje a nezobrazí ti alebo vôbec neoskenuje alebo oskenuje a je všetko čierne alebo ti zamrzne počítač alebo ti vypíše chybu???
napr.ciernobielu fotku mi nechce oskenovat...
farebne mi to slo...
alebo neoskenuje...
len farebny...vsetky upravy potom idu,len to nechce skenovat napr. moju ciernobielu fotku...
preco skenvoat nieco cez daky photoshop. oskenujes to cez tprogram urceny na tu tlaciaren a das ulozit a potom zapnes photoshop a otvoris si ten oskenovany obrazok a upravis ho v photoshope. a mas to.