inač tiež nenávidím keď so mnou trhne na schodoch pretože si myslím že pokračujem ďalej, a teraz neviem ktorá to je možnosť ale nenávidím všetky z uvedených.
a koľko krát v živote si už letela dole hlavou? ja si pamätám dva - raz doma do pivnice - pekne strmé - a raz v škole - s rozbehom a zakopol som o gumu na vrchnom
@cjubou priamo dolu? raz som išla dolu hlavou z kopca (sneh) na nafukovačke, vtedy sme preleteli brzdiacu plošinku a takmer sa rozbili o ratrak, ale takto ako ty asi nie Ale letela som hlavou oproti radiátoru, to keď som zabudla zabočiť v zákrute, to sa tiež ráta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
inač tiež nenávidím keď so mnou trhne na schodoch pretože si myslím že pokračujem ďalej, a teraz neviem ktorá to je možnosť ale nenávidím všetky z uvedených.
nie, ale dnes som sa takto (zase raz) skoro zjepadol na schodoch, tak som bol zvedavý, ako sú na tom ostatní
lebo vrámci mojej šetrnej duše chodím v noci cez vchod po tme a potom mám obité nohy
a koľko krát v živote si už letela dole hlavou? ja si pamätám dva - raz doma do pivnice - pekne strmé - a raz v škole - s rozbehom a zakopol som o gumu na vrchnom
@smajdalf - 4-tá
najhoprsie je, ked bezim dole po schodoch a zrazu zhasne svetlo