ja som síce na umeleckej nestudovala ale podla mojho názoru zálezi aka umelecká napríklad ak ides na propagacnu grafiku tak si myslim ze prácu si nenájdes je to skor hobby ,,, ale také fotografovanie, resaurátorstvo, herectvo.... .... je vela umeleckých skôl
študujem, hneď som šla (teda nežila som pár rokov bujarým bohémskym životom
VŠMU
čo budem robiť po škole ak ju dokončím....hm...tak nejaké možnosti sú, neni to úplne zabité
ale hlavne rozmýšľam či ju vôbec dokončím, ale je to skôr kvôli tomu, že nám veľmi blbým spôsobom zlúčili odbory, čiže budem musieť študovať aj veci, kt. nechcem, ak pojdem na mgr....ale zasa z hľadiska uplatnenia je to lepšie takto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Tajná informácia,
4 roky som preflákala a potom som išla na VŠ s napoly umeleckým zameraním
a tuším, že prácu v obore si nenájdem nikdy.
Prosím, čau.
VŠMU
čo budem robiť po škole ak ju dokončím....hm...tak nejaké možnosti sú, neni to úplne zabité
ale hlavne rozmýšľam či ju vôbec dokončím, ale je to skôr kvôli tomu, že nám veľmi blbým spôsobom zlúčili odbory, čiže budem musieť študovať aj veci, kt. nechcem, ak pojdem na mgr....ale zasa z hľadiska uplatnenia je to lepšie takto