ahojte mam samsung young a uz teraz keby som ho dala reklamovat tak mi vratia peniaze lenze mobil uz ide po predoslich reklamaciach neviete ako ho mam pokazit ale tak zeby mi vratili peniaze?
Ak si ho kúpila v predajni Samsung tak sa veľmi neraduj, kamarátka ho tam má už 6- krát a vždy keď jej ho vrátili tak sa jej pokazil (neuznali jej reklamáciu, pretože keď ti ju trikrát uznajú tak máš právo na nový mobil zadarmo).
ja som stvrtu reklamaciu dal hned jak mi ho vratili z tretej. Povedal som ze mi tam spravili skrkanec na displeji ktory tam uz ale bol ale oni to nezapisali. Spravil som to preto lebo zo servisu furt chodil ten telefon neopraveny alebo s inou chybou..
Mne vydržala bova baterka 3h bol tam 3x stále odpisali že oni tam chybu nevidia len vymenia baterku, 4x prišli na to že to je niečo zo softwarom, i tak ho rozobrali a pod sklíčko sa brutálne naprasilo, tak ho zašraubovali a posli. Baterka už išla no telefon som koli tomu displayu neprevzal a spisal reklamáciu, telefon mi prišiel vyčistený bo bol tam mesiac plus sprievodný list že prach som tam dostal ja chceli mi dať preplatiť všetky náklady čo ma už úplne dorazilo,následne som od operatora odišiel a bo 10000 neprijemnostiach už bolo na čase čiže ty sbivaj ďalej že ich pre chytráčiš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov