keď som bola kinder, tak som mala rada ale teraz ani nie, lebo jednak tá čokoláda je strašne sladká a vnútri sú večne nejaké kraviny. jedine také tie dvojnásobne väčšie vajíčka, tam bývajú lepšie hračky
mam rada ked su tam take prakticke veci ako prsten alebo lampion som raz mala. a nie take tie hlupe postavicky co si akurat tak na policku mozem vystavit. ale mam rada len to "surprise", ta cokolada mi nechuti
ja som tú čokoládu málokedy zjedla, väčšinou kým som sa hrala s hračkou tak brat mi ju zjedol Ale na veľkú noc ešte aj teraz dostanem Kinder vajce a stále sa teším
Ja som kedysi tie vajíčka dokonca v obchode vážila na váhe na ovocie a brala tie najťažšie, lebo som vždy chcela tú ručne maľovanú postavičku a nie nejakú skladaciu blbosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
tak potom hej !!!! hlavne Kinder mliečny rez - nemožem si pomocť , jedla by som od rana do vecera !