@tosom chodila som na pr´pravný kurz do BA, čo robilo konkrétne scio.cz
Pomohlo mi to dosť, hlavne v OSP testoch..na ZSv som nechodila..doma sa to stačí naučiť..objednaj si cvičebnicu a prípadne knihu od Didaktisu zmaturuj ze ZSV, tá je super.
Ja som sa pripravovala doma. Mala som nejaké knižky, ale čo mi najviac pomohlo, boli zakúpené testy (teda okrem toho, že ma neskutočne sralo, že musím platiť nielen za skúšku, ale aj za tie zdrapy papiera , ale naozaj som sa tak vycvičila.
A dopadla som dobre - prvýkrát to nebolo až také fajn, ale na druhykrát som to už dala. Hádam by to dopadlo aj lepšie, kebyže nestresujem.
@tosom no ja som si spravila na nete 1 test neviem, či sa dá na OSP nejako extrémne pripraviť, len robiť podobné cvičenia (možno aj nejaké z IQ testov) a choď na prvý termín, tam nie je až tak veľa ľudí, tak teoreticky ak sa pošťastí budeš mať super percentil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Pomohlo mi to dosť, hlavne v OSP testoch..na ZSv som nechodila..doma sa to stačí naučiť..objednaj si cvičebnicu a prípadne knihu od Didaktisu zmaturuj ze ZSV, tá je super.
A podarilo sa mi dostať sa na MUNI
Ja by som mal mať tiež OSP Základní na CUNI. Tak si kuknem niečo o tom prípravnom kurze v BA, díki moc
A o tej cvičebnici som tiež nevedel, tak to pohľadám
A dopadla som dobre - prvýkrát to nebolo až také fajn, ale na druhykrát som to už dala. Hádam by to dopadlo aj lepšie, kebyže nestresujem.