Xperie sa mi nepáčia ale konkrétne túto nepoznám, za plnú cenu si ju kúp však len keď bude naplno podľa tvojich predstáv lebo toľko peňazí dať za mobil, ktorý bude o nejakých 5 mesiacov veľmi priemerný pri tom ako stúpa technická úroveň či ako to mám nazvať, by bola škoda.
@filus za tyzden mas do zbierky jeden veelky skrabanec , ci chces ci nechces , o 2 tyzdne mas mastny displej a docapkany tak , ze to neutries ziadnou handrickou , ked ti naprsi na displej , a je vlhky ,tak ti prestane reagovat , nemozes robit nic , len cakat kym uschne .. ale inak je to super
@matus123 keď kúpiš dáku šunku tak možno hej škrabanec nemám ani jeden (odhliadnuc od toho že teraz je prasknutý na daždi som s reakciami tiež problémy nemal, že sa zacapka tam aj tak nevidno keď sa naň normálne pozeráš a nieje vypnutý a púzdro čo mám je tak robené že pri kažom vložení/vybratí telefónu sa display utrie takže capky tam aj tak nemám
a btw proti škrabancom sa dá kúpiť fólia za pár éčok...
v prvom momente som myslela, ze to forum je o sexe uz som sa potesila, ze tu opat bude niekto rozoberat svoj prvy sexualny zazitok. a nic z toho... (ach)
Hej dá sa kúpiť bez pau....čítal som to v komentoch pod recenziou na tento mobil Spýtali sa ich či sú T.Mobile (každý kupoval tam lebo je to najlacnejšie tam) keď povedali že nie tak ho odblokovali a za 5 minút vyšli s Neom v taške To som trošku od veci ale neva
Ako je možné, že takýto telefón predávajú v t-mobile za tak nízku cenu? v eshopok je na 300 eur, a tu je oveľa lacnejší. A dokonca som počul, že vraj ak si ho kúpiš za hotovosť, tak ti ho dokonca aj odblokujú ak chceš. čo je super, pretože to je akoby si si kúpil mobil v e-shope
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@matus123 prečo by mali byť dotykovky hruza a des ?
a btw proti škrabancom sa dá kúpiť fólia za pár éčok...
a foliu na neho najst neviem od vyroby na nej boli reklamy a tak , a ako keby tych reklam nebolo malo , mam reklamu googlu na zadnej kritke
ten google je tam celkom logicky ale nevidel som to na veľa mobiloch
toto je najlacnesjia cena na internete..nizsiu nenajdes siel som cez heureka.sk
@sexytellhim