nox...stare mesto, vo dvore divadelnej fakulty vsmu. maju skor take tie vintage veci, ale minule tam mali tusim za 6 euro abercrombie rifle, ja mam odtial koselu z praveho hodvabu za 10 euro a pod. a mile predavacky
@wessen no, moja prvá tour obsiahla 5 sekáčov, druhá deväť a to sa nám do ešte jedného nechcelo už ísť a ešte aj inde sú ešte ďalšie, ale tam nechodím, tie mám od ruky
ja mam jedny krasne nenosene talianske topanky za 5 € z jedneho v starom meste ako sa ide od SNP na Primacionalne namestie, tak tam je jeden taky akoze luxusny, ale maju tam len elegantne veci, neviem ako sa obliekas ty minule tam mali uplne krasny nepravy kozuch za par eur, a sestra ma odtial aj uzasnu burrbery kosielku za 15 €, co je fakt dobra znacka ale maju tam aj prave kozuchy okolo 150-200 € co je dobra cena oproti normalnemu obchodu len ja by som to na seba nedala lebo mi je luto tych zvieratiek
Ale je aj taka znacka sekacov, Textil house, je ich vela a maju exluzivne veci ale aj obycajne, to by sa ti urcite pacil Raz tam mali versace sako za 20 € A s kamoskou chodime na vypredaje, zacinaju ze vsetko za 2,50, potom za 1,75, potom za 1,50 my chodime za euricko a potom je este za 0,75 € ale maju aj oddelenie exlusive kde maju zlavu polovicu ceny alebo 3/4 ceny dole je to uz cela siet sekacov, a maju 5 tyzdnovy cyklus predaja, 2 tyzdne za normalne ceny a potom zacinaju tie vypredaje Minule som bola v jednom pri Tatracentre prisiel tam jeden fesak v obleku co ho vydavam v Tatra banke a prisiel tam a tej predavacky sa este pytal a to je fakt za euro vsetko? a bral tam saka a kosela jak sialeny
@koprdil vdaka podla toho kolko tam chces minut sa tam chodi 24.10. mali novu kolekciu, cize od tohto pondelka co bol teraz a maju tam najkrajsie veci ale nemas to za euro alebo tak, len napriklad to kupis asi za polovicu ceny ako v normalnom obchode, ja tam skoro vzdy pozeram tie exclusive veci, a napriklad keby tam teraz mali H&M koselu bola by asi za 10 eur, co je menej ako v obchode ale nie je to uplne ten vypredaj
Cize malo by to byt takto 24.10.-6.11. normalne ceny
7.11.-13.11. vsetko za 3-2,50
14.11.-20.11. vsetko za 1,75-1,50
21.11-27.11. vsetko za 1 a menej
a najlepsie sa nakupuje asi na Rajskej ulici , Dunajskej ulici alebo Trnavskej ceste
@0mega1 stvorciferne? V korunach by som to dala za oblecenie ale za eurach no neviem To nosis armani oblek, alebo co?
@pumaamravec Pekný post, opäť vhodný na Like! ... Je vidieť, že sa tomuto naozaj vyznáš Ak by som ťa pozval niekedy na kafe, išla by si mi robiť nákupného poradcu?
@pumaamravec Pekný post, opäť vhodný na Like! ... Je ale vidieť, že sa tomuto naozaj vyznáš Ak by som ťa pozval niekedy na kafe, išla by si mi robiť nákupného poradcu?
@wonderlua fú, v Brne je toho plno a závisí aj od toho, čo hľadáš, ale napríklad na Jozefskej (hneď pri hlaváku) máš hneď tri pri sebe a z toho jeden dosť veľký a lacný, tam by sa aj celkom vyberať dalo... potom pri FF sú dva a to sú asi také, do ktorých chodím najčastejšie
@mielikki dikicko ja hladam neco celkom lacne kde maju nie velmi obnosene veci(akoze to na nich nieje az tak vidno) a vcelku by bodlo aj laacne ... tak dufam ze to teda najdem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
inak, ak by chcel dakto Tour de sekáče v Brne, kľudne spravím sprievodcu, mám v tom prax
Ale je aj taka znacka sekacov, Textil house, je ich vela a maju exluzivne veci ale aj obycajne, to by sa ti urcite pacil Raz tam mali versace sako za 20 € A s kamoskou chodime na vypredaje, zacinaju ze vsetko za 2,50, potom za 1,75, potom za 1,50 my chodime za euricko a potom je este za 0,75 € ale maju aj oddelenie exlusive kde maju zlavu polovicu ceny alebo 3/4 ceny dole je to uz cela siet sekacov, a maju 5 tyzdnovy cyklus predaja, 2 tyzdne za normalne ceny a potom zacinaju tie vypredaje Minule som bola v jednom pri Tatracentre prisiel tam jeden fesak v obleku co ho vydavam v Tatra banke a prisiel tam a tej predavacky sa este pytal a to je fakt za euro vsetko? a bral tam saka a kosela jak sialeny
tu mas vsetky v BA
» www.textilehouse.sk/predajne-bratis...
Vyzerá to ale fajn, síce som zatiaľ toho názoru, že si tam nekúpim nič, ale pozrieť by som tam išiel. Kedy by sa mi tam oplatilo ísť najviac?
Cize malo by to byt takto 24.10.-6.11. normalne ceny
7.11.-13.11. vsetko za 3-2,50
14.11.-20.11. vsetko za 1,75-1,50
21.11-27.11. vsetko za 1 a menej
a najlepsie sa nakupuje asi na Rajskej ulici , Dunajskej ulici alebo Trnavskej ceste
@0mega1 stvorciferne? V korunach by som to dala za oblecenie ale za eurach no neviem To nosis armani oblek, alebo co?
@0mega1 AD? Ja poznam akurat D&G
jednoducho kdo naco ma tak kupuje ...