@zuzuliatko7 je to kvôli tomu, že v SecondLife si musíš nakúpiť nejaké veci. v tom svete je určitá hierarchia. je to trochu zložitejšie. odporúčam si prečítať knihu SnowCrash, ktorou boli tvorcovia Second Life inšpirovaní.
@lintu29 peniaze v SecondLife (majú tam vlastnú menu) sa nakupujú, zarábajú, investujú. prvotný nákup je v reálnej mene, až potom začneš zarábať v mene SecondLife. vec je však tá, že peniaze, ktoré v SecondLife zarobíš, sa dajú zameniť naspäť na reálne peniaze nášho sveta
viď toto:
(týka sa to síce Entropie, ale systém je to podobný, hoci SecondLife je väčšia sranda)
nedavno som to skusal, vyzeralo to celkom zaujimavo. Povedal by som ze ako taky birdz v trochu inom podani Ale je to velmi komercne, ludia nieco spravia (napr. auto, oblecenie, dom, novy pohyb...) a snazia sa to predavat ostatnym, dost ma to otravovalo. Co sa mi velmi pacilo tak je tam jedna krajina kde chodia amaterski hudobnici a pustaju tam svoju hudbu. Niektori im za to davaju nejaku malu odmenu a tancuju si tam pri tom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Registrácia asi neni zdarma, čo?
viď toto:
(týka sa to síce Entropie, ale systém je to podobný, hoci SecondLife je väčšia sranda)
» www.responsesource.com/releases/rel_di...