to je jedna z veci ktorej nechapem....ved ked idem na nejaky metalovy koncert tak si kupim listky na statie...mozem headbangovat, skakat atd. atd. tak preto nechapem preco si dakto kupuje listky na sedenie, a jak to ze sa vzdy vypredaju skor ako statie...
@wladi tak aj som bol v Prešove na Lordov a v Košiciach na Hammerfall a Scorpions a vsade boli miesta na sedenie, stali viac ako statie a sedeli tam ludia...
ta lebo ked si kupim listok na sedenie, tak mozem robit to iste co ty, plus este mozem zrobit s par priatelmi s tou stolickou poriadny riot, ked ju vytrhnem zo zeme
@jimmycrow zabavis sa a hudbu vychutnavas tiez...a statie pod podiom je uplne najlepsie, ten pocit ze si len 1-2 metre od svojho oblubeneho spevaka, gitaristu....
konkretne na metalovych koncertoch to ja osobne chapem, kedze by sa mi nechcelo tam stat a tocit hlavou, az kym by sa mi neodsrobovala ale prave preto by som si na nejaky velky metalovy koncert listok ani nekupoval a tym padom sa dostavame k tomu, ze teda vlastne asi tiez nechapem, preco su teda listky na sedenie vypredane prve
Tak ja to nechapem na ziadnom koncerte... dobre mozno tak pri kocerte klasickej hudby a podobne by som pochopil Ale inak idem na koncert preto aby som si to vychutnal a k tomu treba byt pri podiu, v dave kde citit tu energiu a atmosferu a navyse ako bonus je ked vibruju vnutornosti >
spomínal si, že nechápeš, prečo si niektorí na koncerty kupujú aj lístky na sedenie. vieš, tie sa predávajú väčšinou do veľkých hál na veľké koncerty. a prečo si ich ľudia kupujú? no lebo buď si to kúpi nejaký metalový veterán, ktorý je rád, že môže svoju obľúbenú kapelu vidieť a žiadny mladý výrastok u pri tom nezlomí nos. alebo si to kúpi niekto, kto má možno zlomenú nohu/ruku/čokoľvek alebo iný zdravotný problém a tú kapelu chce aj tak vidieť. alebo si to kúpi dakto, kto chce tiež vidieť tú kapelu, strašne rád by stál pod pódiom, no tie lístky sú už vypredané /čo sa stalo mne u pearl jam/- a čo si majú? povedať, že "jebem na to, posediačky to nemá zmysel!"? ani za boha...
@15 aj ja, aj som na IM bola, dokonca aj s fotrom a jeho kamosom co maju vyse 40 my sme stali.. ale vacsina tych so sedeli boli vazne tie starsie rocniky takze na tom vazne nieco asi bude..
Saq ja by som na izdnom koncerte hemohla ostat sedet, to keby som videla tych ludi tam tancovat taq by som tez sla aj keby mi stolicku k riti prilepili sekundakom Musela by som tancovat so stolickou na zadku dost nepohodlne ale lepies ako ostat sedet
No to nechápem ani ja... pre mňa osobne je každý koncert o tej atmosfére, o tom, ako prídeš na koncert 5 hodín pred začiatkom, o tom, ako sa tlačíš hlava nehlava len nech sa dostaneš čo najbližšie k svojej obľúbenej kapele a o tom, ako blbneš, keď už vystúpia na pódium... Skákanie a všetká fyzická aktivita s tým súvisiaca k tomu podľa môjho názoru neodmysliteľne patrí... tiež nepochopím ľudí, ktorí si na metalovom koncerte sadkajú - to si môžu kúpiť rovno dvd a kukať to doma - však to je o čom?
mno to pre tych, ktori sa nejdu len zabavat, ale chcu si skor iba VYPOCUT tu hudbu. Niektorim staci pocut dobru hudbu, a nechcu byt otravovany ludmi, ktori do nich drcaju, ked skacu, a.t.d.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ja by som na koncertoch radšej sedel a vychutnával hudbu. Čo ma je tam po ľuďoch :p
spomínal si, že nechápeš, prečo si niektorí na koncerty kupujú aj lístky na sedenie. vieš, tie sa predávajú väčšinou do veľkých hál na veľké koncerty. a prečo si ich ľudia kupujú? no lebo buď si to kúpi nejaký metalový veterán, ktorý je rád, že môže svoju obľúbenú kapelu vidieť a žiadny mladý výrastok u pri tom nezlomí nos. alebo si to kúpi niekto, kto má možno zlomenú nohu/ruku/čokoľvek alebo iný zdravotný problém a tú kapelu chce aj tak vidieť. alebo si to kúpi dakto, kto chce tiež vidieť tú kapelu, strašne rád by stál pod pódiom, no tie lístky sú už vypredané /čo sa stalo mne u pearl jam/- a čo si majú? povedať, že "jebem na to, posediačky to nemá zmysel!"? ani za boha...
@14 nevravim o zdravotnych problemoch, to chapem
(plus pri mojej výške by som nevidela ani do ksichtu človeku, ktorý je tam so mnou, a nie to ešte na pódium)