čaute neviete mi poradiť čo mam robiť , keď mi seka youtube,nemôžem pozerať žiadne videa pretože mi to každych 10 sekund sekne , a seka to a seka strašne čosi vobec neviem čo robiť či to je v notasi problem alebo v niečom inom?...
fuu ty mas asi jeden z tych sekacich notebookov, cez ktore ked ides na youtube tak nemozes ani poradne pozerat videa
minule o tom hovorili v spravach, treba kupit nejaky nesekaci
riesil som podobny problem na neterinom notebooku a prisiel som na to ze to sposobuje html5. Staci si stiahnut neaky plugin ktory zrusi html5 na youtube a mal by sa prepnut naspat do flash
v chrome web store staci dat hladat "Disable Youtube HTML5 Player"
Aj ja som niečo podobné riešil. Bolo to na starom PC a problém bol v tom, že nespravne fungoval flash player, ktorý je súčasťou google chrome(zrejme kvôli zastaralej grafickej karte) a tak ho bolo treba ručne nainštalovať zo stránky adobe.com a následne v chrome://plugins/ deaktivovať ten integrovaný v google chrome.
@zahi ok Určite vieš, že tieto veci sa menia a tak musí človek hľadať a skúšať. Riešil som podobný problém a toto pomohlo, dnes to ale samozrejme môže(a zrejme bude, keďže hovoríš) byť inak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
minule o tom hovorili v spravach, treba kupit nejaky nesekaci
v chrome web store staci dat hladat "Disable Youtube HTML5 Player"
skus mozno je to ten isty problem