čawte prosím vás o pomoc, seká mi notebook (asus n61jv) a repráky vydávajú taký vrčiaci zvuk asi 3 sekundy a potom ide zase normálne. Viete niekto čo stým?
To je buď procesor alebo harddisk, ak nepomoze defragmentacia, prípadne nemáš nejaký virus, trebs ksusit reinstal windows, a ak nepomoze ani to tak ejdine servis a najskor mas niečo s harddiskom alebo procesorom.
@dvere ja mám tiež Asus a občas sa mi stalo, že mi zvuk akoby tak zamrzol a tiež to bol taký vrčiaci zvuk, ale nebolo to 3 sekundy, ale iba tak sekunda možno alebo aj menej... ale aj tak mi to samozrejme vadilo... potom som nejako zistil, že mi to robil asi program Asus NBProbe, ktorý máš možno nainštalovaný.. tak ak nepomôže defragmentácia (čo podľa mňa nepomôže), tak skús prípadne odinštalovať toto
Tak potom moj je asi na pokraji absolutneho kolapsu, kedze aj po najmensom ukone zamrzne a spamatava sa z toho niekolko minut minimalne. On je hlavne strasne preplneny, tak sa momentalne snazim vsetky subory z neho presunut do netbooku (ktory je ovela novsi a ma omnoho vacsiu kapacitu). Dufam, ze to pomoze, bo na notebooku musim akurat robit nieco dolezite do skoly...
ehm ale urcite ti nepomozem s tvojim problemom (A) Na podobne veci som antitalent a to sa zajtra chystam zalohovat na externy disk, tak dufam, ze to nejako zvladnem
obdivujem ludi ako vedia dokurit notebook ked si ho kupia...moji kamarati su na to hotovi majstri...kebyze dostanem tvoj book do ruk, v momente reinstalujem windows a hadzem najnovsie ovladace a davam si pozor co instalujem
a toto iste mam aj ja..keby to seklo a ten zvuk bol ticho..ale tak hnustno ten zvuk dráždi, ze ten book mam chut rozbit ..sakra pomozte, nejaky majter ja som uz asi vyskusal setko:_(
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
moj notebook dakedy hnusne piskal,bolo to tym ze som mal stale zapnuty mikrak
ehm ale urcite ti nepomozem s tvojim problemom (A) Na podobne veci som antitalent a to sa zajtra chystam zalohovat na externy disk, tak dufam, ze to nejako zvladnem