Podla mna nie je normalne, ked sa ma clovek pri telefone prilis vypytuje. Ako zareagujete, ked dotycny/-a vam polozi otazku: "Co robis?" Potom neskor nesla by si von. Poviem nemozem. Za tym: "Preco?" alebo "Co tam mas?", alebo "Kvoli comu?" atď.
a najlepsie ked si so mnou chce niekto nasilu chatovat (pritom ja s nim vobec ne) a stale sa ma len vypytuju otazky.. aku kapelu mas najradsej? pocuvat horkyze slize? bavi ta toto a toto?
a za jednou otazkou dalsia.. ale takto prehnane ma otravovali len 2 ludia.. su v invisibli
@malapohroma Ja zas neznášam keď so mnou niekto nechce chatovať,nenapíše mi to a zbytočne ma naťahuje.Kebyže mi napíše sory ale teraz nemám náladu alebo niečo také tak to je ok ale nech ma nezavádza.
@slipknot619 myslim si ze neodpisovanie je dostatocny prejav nezaujmu.. a niektorych takych ludi nestaci slusne odmietat, nepochopia to (ani to neodpisovanie) tak potom je podla mna blok jedina cesta
akoze co riesis ?! povies nemam cas - prijde otazka co robis - no nemam cas.. vybavene, treba byt odmeranejsia, ak ti to vadi, alebo to narovinu povedat, ze to nie je podstatne, proste nemas cas..
no mne toto tiez obcas vadi...ale z duse neznasam, ked dotycnemu poviem dovod preco s nim nemozem/nechcem niekam ist a on ma zacne prehovarat, popripade banalizovat moj dovod..napr. "aaaa..na to sa vykasli..to spravis potom/tam pojdes inokedy" a pod.
tiež ma otravuju taký ludia s ktorymi velmi nechcem byť a volajú ma von,treba proste mať dobré výhovorky,najlepšiu vyhovorku mám že musím isť ku babke ,a ked niekto volá s kým sa nechcem rozpraváť tak proste nedvihnem alebo ho inak odbyjem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale čo s tým, to už fakt neviem.
a najlepsie ked si so mnou chce niekto nasilu chatovat (pritom ja s nim vobec ne) a stale sa ma len vypytuju otazky.. aku kapelu mas najradsej? pocuvat horkyze slize? bavi ta toto a toto?
a za jednou otazkou dalsia.. ale takto prehnane ma otravovali len 2 ludia.. su v invisibli
a zas kamoš mi len tak zavolá.. čau čo robíš to je zas o niečom inom..
ale väčšinou ma nikto nevolá von .. súhlasím s @ peter_piper
zas na druhej strane ma mama vytáča keď mi volá.. kvôli jednej veci a volá mi 3 minúty, pretože mi musí povedať iné ,,dôležité" veci..