@yuri88 je pravda, ze vela peknych ciganok som nevidel, ale ked som este na zaciatku strednej brigadoval na druzstve (oberali sme rajciny/papriky), tak tam chodila jedna a ta bola neskutocne krasna.
@yuri88 preco by sa mi nemala pacit? za to, ze nebola blondy s modrymi ocami? Crty tvare mala velmi pekne, postavu tiez a aj povaha bola nieco uplne ine, nez ako mas moznost vidiet v telke.
bola z tych bielych ciganok a vyzerala ako nejaka Spanielka veru, k nicomu nedoslo, z disky ma tahala vonku, ale len sme sa oblizovali, potom ma ale zobudil telefon
mne sa zase sníval sen a tam som zobral taký velký 0,8L pohár a jebol cigáňovi do hlavy chcel som rozjebať ešte tych ďalších ale to som sa už zobudil (škoda)
a raz sa mi ešte snívalo že som ujebal akýchsi cigáňov s palicou (skôr bakulov ale to bolo asi fér lebo aj oni mali palice
mne sa raz snívalo že som sa zobudil ale až potom som sa zobudil reálne najlepšie bolo keď som potom hľadal pod posteľou mobil po kt som v tej dobe túžil aj v reále aj v sne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a raz sa mi ešte snívalo že som ujebal akýchsi cigáňov s palicou (skôr bakulov ale to bolo asi fér lebo aj oni mali palice