Bola som prijatá na školu do Košíc kde mám zápis na zač. septembra .Na príjmačkách na ten istý študijný program som bola aj v Bratislave kde som skončila tesne pod čiarou a neprijali ma .Druhé kolo "príjmačiek" v BA sa bude konať v septembri tz. budú sa
zevraj sa to da nejako spravit, ze ked ta prijmu na taky isty odbor na jednej skole a na druhej nie, tak si mozes podat nejaku ziadost alebo ja neviem co kvazi na prestup alebo na nieco take... neviem presne ako sa to robi, ale urcite sa to da.. dufam, ze ma chapes
@neutralnothing hej jasne chapem co myslis..dfm ze sa to bude dat nejako vybavit lebo nemam inu moznost len sa ist zapis do KE nemozem sa spoliehat na BA ..zostanem bez skoly a co potom
@tromtodon takze aj tak si budem musiet zaplatit treti ročnik ako nadstandarnu dlzku studia ? plati to aj na ten isty odbor ?
takto sa stanes automaticky studentkou 2 vysokych skol. takze si budes musiet platit tento rok na jednej. alebo sa zapises do KE a skusit potom podat ziadost o prestup na inu skolu. to je vsak uz zlozitejsie.
@van404 si myslim ze urcite...jednoducho logika je taka ze ak sa zapises tak stat da automaticky peniaze skole a nikoho nezaujima ci tam budes cely rok alebo tam ani neprides ...ale neviem kedy mas ten zapis a skusky ak v septembri tak je to problem pretoze nemas velmi na vyber ale ak sa odhlasis do konca augusta z kosic tak ten treti rocnik platit nebudes
@tromtodon myslela som si aj inak ...takze nejestvuje moznost zrusit zapis ale aj s tym ze mi to fakulta odsuhlasi ..aj tak som nadalej studentkou danej vs ? Lebo toto je taká situácia proste...je to nespravodlive ale chapem ze si takto "chytaju" studentov
@van404 sorry ja som necital ten tvoj cely prvy prispevok poriadne ja som myslel ze uz si zapisana ....v tom pripade to je jasne bud to risknes a nepojdes do ke na zapis a pockas na ba alebo pojdes do ke potom ta zoberu do BA ty sa odhlasis z ke a budes platit treti rocnik, nezalezi ci budes nadalej studentkou zalezi kde sa zapises, zapisom si sa stala ziakom skoly štat ti zaplati cely rok aj keby si ukoncila studium hned na druhy den ..takze to su tvoje moznosti ak sa pytas ...viem to dobre pretoze som mal rovnaky problem ja som mal totizto zapis uz v juni na jednu skolu a tiez rovnake problemy
@tromtodon tak to neriskenm v ziadnom pripade .aj ked je viac nez iste ze sa ozvu tak ale toto nie naozaj :o aj ked sa odhlasim a skola mi to odklepne ze ok mam zaratany rok ? toto sa moze diat asi len na Slovensku si myslim ..ale plati to aj na rovnake odbory ? ..a kolko by som platila ? ...a ako si to ty nakoniec vyriešil ..ale ako citam tu na birdze kazdy druhy tu ma taky problem
@van404 neviem ide o skolu nie o odbory ale kamos skoncil 1. rocnik na technickej ale prestupuje na iny odbor na tej iste fakulte a tiez bude platit 3 rocnik pretoze ide opat od 1. rocnika takze tak ....a kolko budes platit neviem zalezi od skoly
@tromtodon dakujem za všetky informacie ..aha a nevieš v akych vyskach sa pohybuje to skolne ? je to viac ako 1000 euro ? lebo ja si mozem predstavit hocijaku sumu
@tromtodon este jedna otazocka ..ze ked teda prestupim aj naprik tomu ez si budem platit ten 3 rocnik ..uz druhy sa mi nebudu pocitat obe skoly len ta jedna na uk ..a potom 3 rocnik na uk si cvakam sama.. uf neni to mala suma ..ale tak ak by to bolo 1000 eur tak to by som ostala v ke ..dako si nato zarobim mam dva roky
@van404 druhy sa ti a samozrejme nebude pocit kedze ta za zimny semester vyhodia ....ale skus este pohladat daco ja tiez nemusim byt neomylny ...a co na uk pravo ??
@tromtodon ...ved mas pravdu este si pozistujem pripadne zavolam na studijne lebo ja som tolko hladala na nete a vzdy bolo platenie za dve vs ale ine odbory boli ..takze skusim poriesit ten prestup este v sept. a ano na pravo na UK
@van404 na pravo hej ?? tak to ma zaujima pretoze ja som tam tiez skoncil pod ciarou a na odvolanie ma nezobrali ty sa tam preco este chystas ?? skoncil som 26. pod ciarou
@tromtodon noo lebo na UK nezobrali nikoho na odovolanie..ani z lekarskej, filozofickej , pedagogickej atd ...no a oni sa vraj ozyvaju po zapisoch v sept. (vraj) potvrdili mi to dvaja ludia (jeden z ba) a kamaratka co je na lekarskej hovorila ze medikom volali este v oktobri !!takze ja som sa tu preto informovala ci sa da prestupit v sept. po zapise
@van404 to su normalne jebnuti ludia toto .... cim zlozistejsie tym lepsie ci ako to tam maju ... a nevies preco ked mali vsetci prijati poslat navratku do 15.7 tak ze v com je problem ze budu konecny stav vediet az v septembri ?? lebo ja som sa uz zariadil uplne inac a pocul som ze vzdy sa posunie tak 50 ludi ... si ma zaskocila normalne
@ tromtodon no ano mozes mat aj ty pravdu ja nehovorim nic ..ale mne len toto povedali dvaja ludia a nevymyslam si ..ja viem ze do 15.7 ..ale trochu retards ze nikoho neprijat na odvolanie ? na kazdej skole sa bud prijme na odvolanie ked im nepride tolko navratiek ..alebo prijmu nadpocet ako v bb a ke ...napr maju prijat 200 ale napisu 250 ze ich prijali aj ked ti 50ti nesplnili podmienky ..lebo pocitaju s tym ze uz kolki nenastupia (maju skusenost z min.rokov ) ale toto proste nejestvuje v tejto ba ...ved by stratili peniaze ..sak aj tu na birdz ak zacnes browsovat tak vo viacerych diskusiach je ze sa mozu po zapise ozvat...ale zase nemusia sa ..a preto ja idem tiez do ke ..ba mi naburala plany ..a ked mi zavolaju dakedy v polke sept. taaaaak ..@ : aaa ktomu konecne stavu ...ze na zapis neprislo min. rok 100 ludi ..lebo vieš kolki si poslu aj 3 navratky ?? cakaju na odvolania atd ,ale zapisu sa pre istotu
@tromtodon prepac ze som sa tak rozpisala ale proste tato ba mi totalne vyrazila dych .ja som bola 4ta pod ciarou a nic .a trz si budem musiet kvoli to,uto platit 3 rok studia zato ze oni sa nisu schopyn ozvat na odvolanie ..ale mas pravdu uplnu ze vedia navratky ..ale ja tomu tiez nechapem ..ale opakujem mozno sa mylim a telefonat v sept. sa nebude konat ,.takze nechcem ta nijako ovplyvnit .pisem len co viem a co som pocula a co mi povedali ini
@van404 v pohode ze si sa rozpisala ja mam rad info ale pre mna je to aj tak v pase pretoze ja uz som z jednej skoly odisiel a nemozem si dovolit platit nieco zase ...a ty si sa nakoniec rozhodla ze si to budes radsej platit ak by sa ozvali hej??
@tromtodon ako to myslis ze odisiel ako min .rok myslis ? ..cize aj ty si budes platit ten 3 rocnik ? noo asi ano ..ale este to nie je iste mozno sa na to cele vykaslem
Zdravím,som v podobnej situácii,tiež mi bolo zamietnuté odvolanie-FiF UK,a to som bola prvá pod čiarou! Už som sa pomaly zmierila s Košicami,ale po tom,čo tu čítam,by som rada vedela,či existuje realna šanca,že sa v septembri ozvú. Potešila by osobná skúsenosť
@patriciabauer Ahoj ak si citala všetky komenty tak asi vieš o co sa jedna aj v mojom pripade .a ano mozu sa naozaj ozvat .vlastne oni sa aj ozyvaju vraj v septembri .ale neviem ako to bude ked uz budem zapisana v ke.da sa odist ale 3 rocnik si platis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@tromtodon takze aj tak si budem musiet zaplatit treti ročnik ako nadstandarnu dlzku studia ? plati to aj na ten isty odbor ?