@4lex toho mam pozreteho tiez ale tazko povedat, blood spatter analyst je predsalen asi skutocna praca a casto postupuje tak, ako by postupoval kazdy iny inteligentny clovek
@moonbeam nemyslela som kvôli jeho robote, ale kvôli tomu ako geniálne vraždí niekoľko rokov a dlho trvalo, kým ho niekto odhalil ale napísala som to viac-menej zo srandy len
@moonbeam Numb3rs (nie som istý, ale tuším sa to píše s 3jkou miesto je). Ten génius tam síce nie je priam hlavná postava, ak sa správne pamätám, ale "druhá najhlavnejšia", ale keďže hlavná postava je taký úplne nevýrazný detektív a daný génius je jeho brat, a vždy ide o to že riešia nejaký prípad a nakoniec bezradne idú za daným bratom po pomoc, tak to pôsobí ako keby bol celý zámienkou len na hviezdenie tej géniovej postavy
@etelnair presne mne sa páči monk asi TOP. Shalhoub skutočne mazec ako monka baví
no a k temé ďalší do partie mentalista čudné, že nikto si nespomenul tiež celkom parádny seriál len dávali ho neskoro alebo priskoro poobede. pomerne sympatický Simon Barker ako Patrick Jane je podobný dosť Calovi Lightmanovi na stejné kopyto len vie ešte hypnotizovať nielen čítať reč tela ako i správanie.
Sherlock bbc - sherlock holmes - benedict cumberbath
doctor who! a mimochodom je tam niekolko géniov Doctor - boli 11sti, mám ich menovať? aj tak by som vedela vymenovať len posledných troch a Petra Davisona (neviem kde som počula jeho meno, neviem prečo som si ho zapamtala, staré série som nevidela
potom sú tam geniusovia - dalekovia
potom šialený genius the Master
a aj Clara je génius
a boli tam aj geniusovia ako Agatga Christie, Shakespeare etc.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Primeval - Connor Temple (viacmenej vsetci)
Bones - Temperance Brennan
Stargate Atlantis - Dr. Rodney McKay
Stargate - Samantha Carterová, Dr. Daniel Jakson
atd...
vdaka ludia, davam si serialy do zoznamu
Digimon - Izzy, Tentomon, Ken (nedajte sa zmiasť cukríkovým menom)
Pasila - Köisti Pöisti
Futurama - dr. Farnsforth
Kokso, takmer všade, čo som kedy pozerala, niekto taký je
Ale... prečo tu ešte nik nespomenul McGyvera?
btw je to pecka jak sviňa
Criminal minds - Dr. Spencer Reid
no a k temé ďalší do partie mentalista čudné, že nikto si nespomenul tiež celkom parádny seriál len dávali ho neskoro alebo priskoro poobede. pomerne sympatický Simon Barker ako Patrick Jane je podobný dosť Calovi Lightmanovi na stejné kopyto len vie ešte hypnotizovať nielen čítať reč tela ako i správanie.
Taktiež by som ti odporučil Homeland a Breaking Bad
Tieto posledné dva sú skôr long shot, ale prečítaj si aspoň riadok-dva
» www.csfd.cz/film/233630-com...
» www.csfd.cz/film/165808-pod...
doctor who! a mimochodom je tam niekolko géniov Doctor - boli 11sti, mám ich menovať? aj tak by som vedela vymenovať len posledných troch a Petra Davisona (neviem kde som počula jeho meno, neviem prečo som si ho zapamtala, staré série som nevidela
potom sú tam geniusovia - dalekovia
potom šialený genius the Master
a aj Clara je génius
a boli tam aj geniusovia ako Agatga Christie, Shakespeare etc.