Kedysi, asi tak pred 10 rokmi, chodil (asi) na markíze, taký americký seriál... bolo to o nejakých mladých, bohatých ľuďoch... ale neviem si vôbec spomenúť, ako sa volal... ani kto tam hral, nič... ja len tak, či náhodou si niekto nespomenie... na seriály
@anddrrea a nevieš kedy asi vznikol ? a bol to romantický seriál ? neviem či trafím ale môžeš si pozrieť aké seriáli vznikli približne v tú dobu a hľadať .D
no vznikol asi tak 1990-1999... a skúšam hľadať, našla som na wikipedii zoznam amerických seriálov, tak možno nájdem ... a bohatí a pekní to nebolo ...
Neviem veru, ale ani ho nehľadaj, pre svoje dobro.
Fakt ako, mňa teraz @kachie núti pozerávať OC, to je fakt des. Však to je vlastne to isté ako Šeherezáda alebo Divoký Anjel, akurát je to v Californii Vlastne, možno je to ešte horšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
mohli by to dávať znova !! to nie je fér, že opakujú furt tie isté blbosti :/
áno, bol to seriál bolo to dobré
nie, nie
čakala som, kto to sem napíše ale nie, tento seriál bol tak o 5-10 rokov starší
nie... ale skúšaj ďalej možno trafíš klinec po hlavičke
no vznikol asi tak 1990-1999... a skúšam hľadať, našla som na wikipedii zoznam amerických seriálov, tak možno nájdem ... a bohatí a pekní to nebolo ...
ale aj OC žeriem od zajtra to má začať chodiť na TV Doma
myslím, že si dopredu poznal moju odpoveď, ešte než si to napísal ... ale tvoju snahu si cením
híííí, presneeeeeee... asi neuveríš, ale tento som myslela! ... bože ... good job, man
nie ale už je záhada vyriešená... Once and Again
ďakujem, ďakujem ... a môžem ísť kľudne spať... dobrú noc
Fakt ako, mňa teraz @kachie núti pozerávať OC, to je fakt des. Však to je vlastne to isté ako Šeherezáda alebo Divoký Anjel, akurát je to v Californii Vlastne, možno je to ešte horšie.
ale no horšie to nie je... ale šeherezádu ani ja nemám rada ... a divoký anjel to som pozerávala, keď som na základku chodila