Ahojte, viete niekto o stránke kde sa dajú sťahovať celé série seriálu v angličtine aj s anglickými titulkami? Už som to skúšala aj na utorrent, prvých 13 častí som nemala problém, ale teraz už to blbe... a taktiež odporučte prosím nejaký dobrý seriál
@deficit práve odtiaľ som mala túto sériu a prvých 13 častí bolo ako by som to povedala v rovnakom type súboru, čiže mi pasovali aj titulky a od 13 časti je pomaly každá epizóda v inom type súboru a nechce sa mi na to sťahovať 200 000 titulkov..
napr. piratebay, len je treba vybrat spravny torrent
Pripadne to riesit inak a pozriet sa na nejaky prehliadac, ktory vie titulky stiahnut automaticky. Ja sa v tom sice nevyznam, titulky nepouzivam, ale verim ze to je bezna funkcionalita (ak nie, nejake skripty isto na to uz vytvorene existuju)
@stolky100 ten som mala stiahnutý, ale ten bez internetu nejde, ak sa nemýlim pretože ak som doma tak mi to vôbec nevadí, ale v škole internet nemám...
@koprdil ja sa v tom tiež nejako nevyznám, ale keď si stiahnem torrent tak má v "názve" popísané nejaké slová, čísla a pod a podľa toho si musím nájsť titulky...a keď má každá epizóda iné tie slova a čísla tak mi to tak potom nepasuje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Futurama, The Office, MASH
Pripadne to riesit inak a pozriet sa na nejaky prehliadac, ktory vie titulky stiahnut automaticky. Ja sa v tom sice nevyznam, titulky nepouzivam, ale verim ze to je bezna funkcionalita (ak nie, nejake skripty isto na to uz vytvorene existuju)