„V tej ju už od pondelka nahradí markizácky projekt TV Doma, zameraný na romantické seriály a telenovely.“ S takými sračkami nech ma bozajú v riť! To sa slušnejšie nedá povedať! A aj toto bolo slabé.
Aj Nova, to bolo riadne svinstvo! Ja chcem obe späť!!! Kde tie svine berú právo zrušiť to a NAMIESTO toho dať nejakú sračku?!
dva roky som nekukal televizne stanice v telke takze je mi to totalne jedno co sa v nej deje mna zaujima net a bud ich mam cez kabel a TV kartu alebo cez net online .... czie je mi to u riti
to faakt,nevedela som o tom ani,a v podstate telku ani moc nepozeram,malokedy... ale,je to teda hovadina...a ta tv doma,ci ako no to urcite pozerat nebudem vobec..zbytocnost,len zase....
HAHAHAHAHAHAHA DVB-T, cesky multiplex dva nezmizne xD
aj tak sa to nebude kukat, dokym to nebude davat seriale vtedy, ked vsade inde vo svete (nie s radovo niekolkorocnym opozdenim... vraj teraz planuju himym davat xD) a s normalnym (neprerozpravanym) zvukom
Máme mágio takže mi je to jedno. Na prime aj tak pozerám len Mash, raz za uhorský rok si nahrám nejaký film lebo v priamom prenose to z tými tonami reklám pozerať nemienim
zabila by som ich..to su uz vsetci uplne vymeteni? nielenze je telka kazdym rokom menej pozeratelna lebo tam nedavaju nic normalne, este aj zrusia primu a nahradia ju dalsou debilinou plnou kravin v podobe telenoviel....co keby sa uz konecne pohli vpred ...
no tak to ma "namichlo" akoze tolko som toho na prime nepozeravala ale chodia tam moje oblubene programy, nech si markiza tu svoju tv doma necha...doma...sak tam pojde kazdy den dokolecka to iste, sak tym co to budu sledovat zacne uz po mesiaci dobre preskakovat...normalne na blazinec
@schizofrenik no my mame Primu na FiberTV a Prima Cool som od jej spustenia ani nevidel.. tu nam ani nezaviedli... a inac keby si mam vybrat medzi DOMA a PRIMA tak urcite 2. moznost... lenze nikto sa nepyta co chceme takze to je asi jedno
kde sú nedeľné poobedia s Primou, kde je Poirot... sakra práce, to si člověk nemúže ani shlédnout něco normální, dokonce od pondelí jenom debilní a vypatlané telenovely...
@strejdabob Prima C00L ani na Slovensku nechytíš (nanajvýš tak nejakým zázrakom)
Ale inak toto ma neserie, chodievajú tam občas fajn seriály, ale už som sa preorientovala na anglické verzie na počítači... môžem to pozerať kedy chcem, nemusím stresovať že sa mi nenahral koniec a mám to v originálnom znení, žiadne hnusné dabingy (P.S.: Na Prima C00L chodieva "Teorie velikého třesku", videla som jednu časť a prestalo mi byť ľúto toho, že ten kanál nemáme... Preklad dobrý, ale samotný dabing absolútne tragický...)
A inak veľa z tých lepších seriálov občas dáva aj Markíza... ale v zásade bez slušných upútavok a v noci, takže veľa seriálov čo teraz pozerávam som len šokovane zistila že "Aha, toto vraj chodilo pred rokom aj na Markíze a po prvej sérií to zrušili pre nízku sledovanosť..." pričom ja som ani netušila že to vysielali...
ja ich j.... .. to fakt mohli radšej Markízu vyhodiť, Superstar by som nejako už oželel....ale aj tak DOMA vyzerá byť riadne trápna a neviem, načo sa s tým serú....akoby nestačila JOJ+, na ktorej aspoň občas idú fajn filmy, nijééé, oni si urobia telku o tom istom s výnimkou, že budú dávať len kokotiny...no dobre, jeden seriál som si tam našiel, ale na to DOMU nepotrebujem...už len toto nám chýbalo, debilná TV s debilným názvom a ešte debili z UPC, ktorí vyhodia Primu, ešte poprehadzujú polovicu programov a ľudí lákajú na dajaké UPC Digital...no jasné, už-aj tam bežím....bože, prečo nemáme tú Digi, ktorú sme pred rokom chceli...teda dúfam, že aspoň tam je....no ufff
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
či mám miesto toho pozerať dáku trápnu DOMA TV, kde pôjde od rána do večera dáka trápna telenovela
no a čo sa primy týka, stále sa dá kukať online
Aj Nova, to bolo riadne svinstvo! Ja chcem obe späť!!! Kde tie svine berú právo zrušiť to a NAMIESTO toho dať nejakú sračku?!
aj tak sa to nebude kukat, dokym to nebude davat seriale vtedy, ked vsade inde vo svete (nie s radovo niekolkorocnym opozdenim... vraj teraz planuju himym davat xD) a s normalnym (neprerozpravanym) zvukom
no nastastie ma to az tak netrapi..TV pozeram len ked nemam pristup ku PC...
Na Slovensku nevedia natočiť nič pre diváka s IQ nad 60, tak pre istotu odstránia českú stanicu, ktorá je ešte ako-tak pozerateľná.
Sprzniť žeravým kutáčom toho kokota, čo o tom rozhodol.
rodicia budu zdrveny, kedze cele prazdniny sa tesia na Velmi krehke vztahy .. vecer ich oboznamim s touto skutocnostou
kde sú nedeľné poobedia s Primou, kde je Poirot... sakra práce, to si člověk nemúže ani shlédnout něco normální, dokonce od pondelí jenom debilní a vypatlané telenovely...
Cítim to v kostiach
Ale inak toto ma neserie, chodievajú tam občas fajn seriály, ale už som sa preorientovala na anglické verzie na počítači... môžem to pozerať kedy chcem, nemusím stresovať že sa mi nenahral koniec a mám to v originálnom znení, žiadne hnusné dabingy (P.S.: Na Prima C00L chodieva "Teorie velikého třesku", videla som jednu časť a prestalo mi byť ľúto toho, že ten kanál nemáme... Preklad dobrý, ale samotný dabing absolútne tragický...)